Lager kostpris på indkøb i udlansk valuta (Euro)

+2
Hvorfor er det ikke muligt at sætte min kostpris ind i vare kortet, det er kun muligt at bruge dkk, det betyder at min indkøbspris ikke kommer med på indkøbet uden at jeg sætter det ind manualt, det burte komme ind auto sammen med varetekst vare nr osv, det er et stort arbejde at skrive kost/indkøbs prisen ind manualt hvergang jeg skal købe ind, jeres gennemsnit beregning kan ikke bruges.
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej hsa

Mange tak for dit indlæg smiley
I e-conomic arbejder vi kun med de gennemsnitlige kostpriser hvor disse beregnes på baggrund, af den danske kostpris du angiver på en vare, selvom den også sælges til en EUR pris. Dette er på baggrund af den grundvaluta, der er opsat på din aftalen og at den laver beregner den gennemsnitlige kostpris.

Vi vil ikke gå ind, at ændre måden vi beregner kostprisen på eller den valuta de kan angives i.
Jeg har her fundet et andet forum indlæg hvor du kan læse lidt mere omkring gennemsnitlig kostpris Her er du også velkommen til, at deltage i debatten omkring vi vælger, at beregne vores kostpris på varen.
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Jeg ved ikke hvad det er du svare på for det er ikke det jeg har spurt om, vil du ikke læse mit spørgsmål igen og svare på mit spørgsmål, hvis du ikke forstår det kan du jo ringe til mig.

Hej hsa

Undskylder hvis jeg har misforstået dig.
Jeg kan godt se, at det vil give mening at den angiver kostprisen i samme valuta, som enhedsprisen. Det er kun muligt, at bruge kostprisen i DKK da denne beregnes ud fra grundvalutaen og derudover den gennemsnitlige beregning dette er ikke en system tankegang vi vil gå ind og ændre på.
Her går vi også ind og kigger på efterspørgslen efter lige netop dette i forhold til anden vedligeholdelse og forbedringer vi laver i systemet sammen med de ressourcer vi ligger inde med.

Det link jeg henviste til var generelt omkring beregning af den gennemsnitlige kostpris, hvis du ville læse lidt mere om det. Jeg ved at dette ikke besvarer dit spørgsmål omkring kostprisen i EUR.

Selvom dit ønske desværre ikke bliver en del af systemet, skal du alligevel have mange tak for, at bringe netop dette op.smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)

Hej Camilla

Hvis det stadig er relevant for jer at få håndteret denne problematik, så kan I prøve at se på lagerstyringssystemet Warehouze.io, hvor kostpriser kan styres i alle valutaer - det snakker sammen med Economic.

Forslag af (360 points)