Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Noget nyt!!??

0
Hej

 

Er det noget nyt i sagen om auto overførelse af omkostninger til fakturaen??
i Forslag » Andet af (280 points)
lukket af

1 Svar

Hej MHBP

Som nævnt i indlægget du henviser til, så giver jeg naturligvis en melding lige så snart der er konkret nyt i sagen.

De forslag vi vælger at tage med til udvikling, bliver naturligvis prioriteret, så vi fokuserer på de forslag der er de mest oplagte. Ydermere tager det naturligvis tid at udvikle og implementere disse funktioner, uden at vi bryder eksisterende arbejdsgange mv.

Så til trods for at dette forslag har et halvt års tid på bagen, så er der stadig relativt lange udsigter til at en funktion som denne er færdigudviklet og klar til implementering.
Som sagt, så opdaterer jeg naturligvis det originale indlæg når der er konkret nyt, hvorfor jeg også tillader mig at lukke dette indlæg.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Helt i orden