Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kan et vare nummer have et fast "følge vare nummer"

+1
Hej,

Jeg mangler en feature så jeg kan tilkoble et vare nummer til et andet, så når man vælger det vare nummer kommer det andet nummer automatisk med på fakturaen..

Altså, f.eks. fragt fra en leverandør. vi sælger mange nøgle og vores leverandør opkræver fragt hos os når vi bestiller for mindre end x- kroner, altså skal vi huske at ligge fragt på, hver gang vi vælger dette vare nummer.

Det kunne vores gamle system gøre meget simpelt, ved at man på et vare nummer kunne "tilkoble" et andet vare nummer, så det altid automatisk kom med på fakturaen.

Som sagt, det gælder om at spare tid og det vil denne feature gøre...

Jonas
i Forslag » Andet af (590 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Du vil muligvis kunne klare dette med Varesamlinger, der kan man lave en "samling" hvor de to, eller flere, vare indgår, så kan du sætte dem ind som samlinger, næsten på samme måde som en vare.
Forslag af (3.3k points)
Tak for dit svar Bjørn, men det kan vi desværre ikke bruge da vi snakker om mange vare numre som vi henter fra vores grossister, jeg har også set på APP ERP-tolk som er en app, der bare ligger afgiften oven i prisen, det kan vi heller ikke bruge da dette jo bare hæver prisen på varen, dårlig ide efter min mening.

Det bedste løsning må være at E-conomic laver en mulighed for at lave et "følge vare nummer" ganske som de fleste andre regnskabsprogrammer kan gøre det, når du så på en vare har valgt et "følge nummer" så kommer den afgift eller transport eller hvad det nu er, ganske automatisk på fakturaen uden at man behøver at huske at skrive linjen på selv...

Jeg er meget stor tilhænger at automatik, da dette vil gøre alles hverdag lettere.... :)

Jonas

Hej Jonas

Mange tak for dit indlægsmiley
Som Bjørn er inde på, så kan du i denne situation benytte dig, af funktionen varesamlinger. Jeg kan dog fornemme at dette ikke vil opfylde dit krav omkring en så automatiseret løsning, som muligt.

e-conomic er et standardiseret system og dette kan der både være fordele og ulemper ved og det er selvfølgelig det vi må se i øjnene, når der kommer forslag.
Vi går her ind og kigger meget på hvordan dette kan give værdi både for programmet og for størstedelen af vores brugere og at vi samtidig bibeholder det standardiserede system, som e-conomic er tiltænkt til, at være.

Vi har forkus på hvor stor efterspørgsel der er efter dette pågældende ønske sat op i mod hvor mange kunder, en sådan ændring vil gavne. Når vi her kigger på hvor mange kunder, som anvender lagermodulet i e-conomic i forhold til anden brug og vedligeholdelse af e-conomic, som vi prioriterer vores ressourcer efter, så vil dette forslag desværre ikke på nuværende tidspunkt blive implementeret i systemet.

Selvom det ikke bliver implementeret for nu, så er vi opmærksomme på det og modtager vi flere henvendelser omkring dette, så vil vi gå ind og genoverveje det.

Du skal endnu engang have mange tak for dit forslag


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)