Informizely customer feedback surveys

Søgning på kunder og leverandøre

0
Hej,

Jeg syntes virkeligt det er skidt at man kun kan søge en kunde eller en leverandør på navn eller kontor nr.

Jeg har ofte brug for at kunne søge på vej navn post nummer eller by, det er jeg vel ikke den eneste som syntes i skulle gøre noget ved??

Det skulle evt. laves enten som et valg i søge feltet, eller man kunne søge i alle felter, det har jeg altid kunne gøre i mit gamle system, så jeg føler mig låst når jeg KUN kan søge på navnet eller konto nummer, problemet er jo at navnet ofte kan staves på flere måder og konto nummer kan være oprettet som kundes hovednummer, men også som andre afdelinger, eller kontakt personer og så vil det være en MEGET stor hjælp at man kunne søge på noget så simpelt som vej navn.....

Det må da være en lille ting i kan (og vil) gøre noget ved..

TAK!!

 

Jonas
lukket
i Forslag » Andet af (590 points)
status opdateret af
Hvordan går det med at opdatere søgemulighederne..?
På denne punkt er economic jo lysår bagud, fra hvad man kan forvente af et system som dette...
Jeg mangler helt klart at kunne søge bredt på "kontakter" fra tidligere ordrer, tilbud eller fakturaer - og ikke kun med navn, men også med tid, dato, sted og fri-tekstsøgning.
Min bogholder bliver ved med at insistere på at dette er det bedste system hun bruger - og at vi skal blive hængende, men... jeg får ærligt talt en lille følelse af, at e-conomic fortsat ser sig selv som kun at være bogholderens ven, og ikke også sælgeren og chefens ven... og deraf en smule blindt fokus på bogholderløsninger..!
Hvorfor egentlig..?
Hej Lars,

Ja, jeg kom fra en tudse gammelt Winfinans, så jeg har også heletiden følt at E-conomic er bagefter og syntes også stadigt at de er det, men lige denne ting har de løst, hvis du KUN kigger på kundesøgning, du kan faktisk søge på alle felter, men altså ikke fritekst søgning.
Søgning på vejnavne virker fint, man kan nøjes med en del af navnet og så kommer hele listen af kunder som er på en vej hvor dit søgeord indgår.

Men jeg tror desværre du har ret mht. bogholderens ven...

3 Svar

 
Bedste svar
Hej Jonas,

Tak for dit input :)

Jeg ved, at du ikke er den eneste som kunne bruge denne funktionalitet og vi har faktisk allerede besluttet at gøre noget ved netop dette. Vi er i gang med at implementere en form for avanceret søgning under 'Kunder' og 'Leverandører'.

Jeg skal nok holde dig opdateret her på dette indlæg, så du får besked, så snart funktionaliteten er klar :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
valgt som bedste svar af
Super! og når i så er igang så håber jeg at i også laver søgning på EAN nummer muligt, det kunne vi virkelig godt bruge..

Jonas
Hej Jonas,

Formentlig kommer der ikke til at være søgning på EAN nummer, men jeg vil gerne prøve at se om vi kan tage den del med.

Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Hej igen Jonas,

Jeg ved ikke om du allerede har opdaget det, men i hvert fald, kan jeg fortælle dig, at avanceret søgning nu er tilgængeligt under 'Kunder' og 'Leverandører'.

Vi arbejder videre med at udvide funktionaliteten til at inkludere EAN numre i fremtiden :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)
opdateret af
Dejligt! det ser også ud til at virke fint!!

og jeg glæder mig til EAN feltet også kommer med.

En ting mere som også virkeligt mangler er et felt til rekv. nummer, lige nu bruger vi feltet "øvrige ref" så hvis man kunne søge på det felt, eller hvis i lavet en rekv. nr. felt og man kunne søge på det, så ville denne funktion være perfekt!!

Jonas
Jeg skriver igen så snart det er muligt at søge på EAN numre også. Der burde ikke gå længe før den mulighed er implementeret :)

Mht. feltet 'Øvrig ref.' er det ikke et fast felt på kunder og kan derfor ikke på samme vis inkluderes i avanceret søgning på kunder.

Med venlig hilsen
Heidi Christensen
Nej, det har du da helt ret i , jeg fandt også lige det jeg manglede i arkiv, under fakturaer, der kan jeg jo søge på det felt...

jonas
Hej Jonas
Alternativt kan søges via debitorlisten i superkladden, her er det muligt at søge på EAN-numre. Det samme gør sig gældende for adresse, postnummer m.m.
MVH Morten
Hej igen,

Jeg ved ikke om du selv har opdaget det, men det er nu i hvert fald også muligt at søge på EAN numre under 'Kunder' :)

Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)