Søgbart på øvrige ref. når man skal udligne betalinger.

+1
Kan det laves så man kan søge på øvrige ref når man skal udligne betalinger, det er lidt tidskrævende når man med en netbutik skal udligne betalinger, og alle betalinger er benævnt med ordre nr fra webshoppen, men når man skal udligne kan man kun søge på faktura nr. Det betyder at man først skal sidde og finde faktura nr på alle ordre før man kan udligne, hvis man kunne søge direkte på webshoppens ordre nr som står i øvrige ref. ville det være 1000 gange nemmere at udligne betalingerne.
i Forslag » Andet af
ja tak!

1 Svar

Hej bozz.dk,

 

Mener du ifm. udligning via kassekladden? Her kan du nemlig ved udligning af kundebetalinger - klik på "Udlign faktura" ud for fakturanummeret i indtastningsformularen - faktisk se "Øvrig ref." på den liste over åbne poster, der fremkommer.

 

Mvh.

Christian Estrup

Chief Product Architect

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (20.4k points)
Ja det er jeg klar over, men det er meget omfattende for hver betaling. Jeg mener at når man begynder at taste i feltet nu så finder den selv fakturaen uden man skal ind og søge på den, den funktion vil jeg gerne have bare med ref feltet, evt en indstilling hvor man kan vælge hvilket felt den skal hente fra. Der må være mange andre der ikke har faktura nr på deres betalinger fordi betalingen kommer fra en webshop.