Informizely customer feedback surveys

Mulighed for flere registrerede e-mail adresser i E-conomic

0
Hej

Vores firma har brug for at man kan oprette flere interne e-mail adresser i E-conomic. Fx vi er en der sender ordrebekræftelser ud og en anden der sender fakturaer ud og ville gerne have de relevante e-mail adresser tilknyttet, så når kunden fx reply'er så går mailen direkte til den medarbejder der kender til det.

Det må meget gerne kommes på ønskesedlen :-)

Mange tak.
i Forslag » Andet af (120 points)
opdateret af

3 Svar

Hej Pernille

Mange tak for dit indlæg smiley
I e-conomic er det kun muligt, at sætte en mail adresse op i forhold til hvem der skal modtage svar på det afsendte fra e-conomic. Det er den mail adresse, der er anført under stamoplysninger "kontakt e-mail".

På nuværende tidspunkt vil dette desværre ikke blive en del af e-conomic. Vi går her ind og kigger på hvordan dette teknisk ville skulle håndteres i systemet og hvor den skal hente mailadressen fra, her kigger vi også på de scenarier der kan være hvis det nu f.eks. ikke er den vores ref. der er opsat der skal ske reply til, men den der er under stamoplysninger, hvad skal der så ske her. Derudover ser vi også i forhold til hvor stort et ønske der er efter netop dette så vil vi ikke lave denne ændring da det kan gå ind og ødelægge arbejdsgange for andre brugere.

Vi husker selvfølgelig på du har afgivet dette ønske og kan vi se, at der kommer en stigende efterspørgsel, så vil vi gå ind og genoverveje det.
 


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Hvis nu e-conomic kiggede på opsætningen af systemet, når der sendes salgsfakturaer til forskellige modtagere, så skal der vel ikke meget fantasi til at lave noget tilsvarende for angivelse af afsendere. Oplysningerne er da tilgængelige!!
Hej Pernille

Hvis det er et stort ønske vil vores email app kunne klare denne opgave for dig. Du vil have mulighed for at kunne sende faktura/ordre/tilbud ud til jeres kunder med hver deres egen email adresse f.eks. faktura@dinvirksomhed.dk

Du vil have mulighed for at kunne gemme 3 tekst skabeloner som sendes med til kunden samt tilføje en signatur.

Du er velkommen til at skrive til mig på mhp@itnvision.dk eller ringe hvis du er interesseret i en test eller har lyst til at høre mere :)

Med venlig hilsen

Morten Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (3.5k points)
Hej

Dette kan nemt klares via e-conomic appen "Ant Text", Der kan i nemt sende jeres ordrebekræftelser, tilbud, fakturaer osv. afsted, fra jeres egne individuelle e-mail adresser, og få svar tilbage på den rigtige afsender adresse.

Man kan også en god del mere... Prøv at check det ud...
Forslag af (380 points)
Hej alle

Tak for din ros endnu engang Niels. Jeg vil lige indsætte et link i tråden her til vores e-conomic app @nt Text:

http://www.e-conomic.dk/apps/anttext

Har skrevet PB til Pernille og Erik.

Håber at høre fra Jer.

Venligste hilsner

/Antonio
CEO

Insight Office
+45 2113 0603

http://anttext.com
http://insightoffice.dk