Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ændring af faktura fra Email til EAN

0
Hvis en faktura er sendt til en kunde via Email, men de skulle have haft den via EAN, hvordan kan man så ændre det?

Altså, når jeg vil prøve at gensende fakturaen, kan jeg KUN vælge email, selv om der som sagt ER et EAN nummer på kunden, men altså ikke på fakturaen når jeg vælger vis faktura.

På en eller anden måde har jeg sendt en faktura på email selvom kunden allerede havde et korrekt EAN nummer, har endnu ikke fundet ud af hvordan det kunne ske.

Skal jeg virkeligt lave fakturaen helt forfra igen, det må da kunne ændres i den eksisterende faktura?

jonas
i Spørgsmål » Andet af (590 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jonas

Tak for dit indlæg.

Det er ikke muligt at ændre i en bogført faktura uanset om det er en almindelig eller en EAN faktura. Så du er nød til at kreditere den og så lave en ny.

Grunden til at den ikke er gået igennem som EAN faktura er fordi der mangler en af de ting som der skal til for at en EAN-faktura kan sendes, se her hvad der skal til for at sende en EAN

http://wiki2.e-conomic.dk/salg/elektroniske-regninger-foer-du-kan-sende-en-e-faktura

Håber dette giver mening, ellers er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores support, så vi kan få dig helt i mål.

Ha en rigtig god dag


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Jeannette Vennerberg</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (800 points)
Ja, og nu fandt jeg så ud af at jeg kan kopiere den gamle faktura, så jeg ikke skal skrive det hele igen, så det kan jeg leve med.
Tak!