Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fordelingsskema i kasseklader

0
Jeg anvender fordelingsskema i kassekladder ved en kunde, som gerne vil have sit varesalg delt ud i på forskellige varesalgskonti. I fordelingsskemaet skal jeg så kun indtaste beløbet for dagens salg, men jeg mangler at kunne gå direkte fra feltet med beløbet, direkte ned til beløbet i næste line. (Som man f.eks. kan i kvikkladden) Jeg er nødt til at skippe hele vejen til højre for at kunne komme ned til næste linie, og derefter hen til feltet med beløbet. det kræver mange unødvendige klik.
i Spørgsmål » Andet af (300 points)
gen-kategoriseret af

2 Svar

Hej Kiki.

 

Tusind tak for dit indlæg og dit glimrende forslag.

 

Vi arbejder naturligvis altid med at holde e-conomic så skarpt og up-to-date som muligt, og ønsker at det skal være et hensigtsmæssigt program for alle vores brugere.

 

Lige denne udfordring du sidder med vil du faktisk kunne løse ved at holde "Ctrl" nede og så bruge piletasterne op/ned for at navigere mellem disse beløbsfelter.

 

Vil du bekræfte overfor mig om dette også lykkes for dig smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hej!

 

Det fungerer bare - super dejlig - havde ikke lige set denne løsning.
Spørgsmål af (300 points)