Email til mange kunder på en gang

0
Hej,

kan man på en eller anden måde udvælge bestemte kunder's email til at udsende en samlet mail til alle på en gang?

 

Jonas
i Spørgsmål » Andet af (570 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej MS

Der findes en app ti Mailchimp

mvh
Finn
e-consultic.dk
Spørgsmål af (8.9k points)

Hej Jonas,

 

Mange tak for dit spørgsmål.

 

Der er flere forskellige måder at sende en mail ud til dine kunders mailadresser. Som Finn rigtig nok skriver findes der en app som hedder mailchimp. Den kan du med fordel bruge til din udfordring. Du finder mere info omkring den her.

 

Hvis du gerne vil gøre det 'manuelt', kan du gå i fanen rapporter -> vælge kunder i venstre side -> og kunder igen. Her får du en liste frem over alle dine kunder, og denne liste kan du få vist i excel, ved at klikke på ikonet "vis i excel" oppe til højre, ved siden af udskriftsknappen. 

 

Når du har fået det vist i excel, kan du i excel markere alle cellerne hele vejen ned og kopiere disse over i dit adressefelt i din mail.

 

Jeg håber meget på en af ovenstående metoder kan løse din udfordring, ellers hører jeg meget gerne fra dig igen, så vi kan få hjulpet dig helt i mål.

Igen, mange tak for dit indlæg, og ha en rigtig god dag! :)


Med venlig hilsen

Magnus Hyllested Börgesen

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (8.2k points)
Hej igen,
Har prøvet Mailchimp, det gik helt i kage og sagde at min konto ikke fandtes, selvom jeg var logget på, har rettet henvendelse til dem.

Men det jeg gerne ville var at kunne udvælge bestemte kunder og derefter sende en samlet mail til dem.

Det kunne være bestemte kunder som skulle have et bestemt nyhedsbrev, eller i dette tilfælde hvor der åbenbart er gået kuk i en del faktura mails fra vores gamle program, så mangler vi indbetalinger fra en lang række kunder som vi jo let kan printe ud, men så skal de igen tastes, eller ringes til manuelt og der ville det være dejligt at man kunne sende en samlet "rykker" mail til alle med ganske få tryk...