Info om leveringsadresse på oversigt over igangværende fakturaer

0
Vi har rigtig mange kunder.

En del af faktureringsadresserne har en masse leveringsadresser og bliver derfor faktureret separat.

Jeg kan ikke se leveringsadresser i oversigten over igangværende fakturaer, så det er et lotteri om jeg får åbnet den rigtige fakturaer, hvis de lægges ind uden at blive bogført med det samme.

Jeg ønsker derfor et ekstra felt hvor man kan se noget af leveringsadresser, så jeg kan spare tid i stedet for at skulle åbne alle igangværende fakturaer indtil jeg får åbnet den rigtige jeg skal lave ændringer på og efterfølgende fakturere.

MVH
Marianne Mortensen
i Forslag » Andet af (710 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Marianne

Vi havde samme problem men har valgt at indtaste i feltet i overskrift, hvilken leveringsadresse og evt hvad det drejer sig om, da samme kunde/leveringsadresse godt kan optræde flere gange. Det bliver vist i tilbud, ordre og faktura oversigten og giver et fantastisk billed.

Med venlig hilsen

Ulla Sørensen
Forslag af (140 points)
Hvis jeg skal bruge overskrift skal jeg taste det hele ind hver gang. Når jeg har oprettet leveringsadresserne, ligger de fast i systemet, så man bare kan vælge en og derved spare tid. Det andet bliver for omstændeligt.

Hej Marianne

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg kan godt forstå, at når du sidder og skal have et overblik over dine igangværende fakturaer og leveringssteder så er det tidskrævende skal du ind og åbne hver enkelt faktura.

I forhold til de kolonner der er repræsenteret under oversigten i igangværende fakturaer så er disse set i forhold til hvilke der er størst efterspørgsel efter og hvilke største delen af vore kunder anvender. Vi går hele tiden ind og kigger på de ønsker der kommer ind til kolonnerne og vurdere på baggrund af dette. For nærværende vil leveringsadresse ikke blive en del af dette, grundet der er meget få kunder der anvender dette.

Når det er sagt, så har jeg et trick til hvordan du kan få overblikket på anden vis. Hvis du går i det orange tandhjul-->alle indstillinger-->virksomhed-->eksporter data. I det nye vindue der kommer frem sætter du prik i "download lister enkeltvis" og trykker send data.
På den nye liste der kommer frem vælger du "fakturakladder.csv" og åbner denne i Excel, her har du nu overblikket over de fakturaer der ligger under igangværende og de oplysninger der er anført herunder leveringsstedet.

Selvom dit ønske ikke går i opfyldelse nu og her, så håber jeg ovenstående løsningsforslag vil hjælpe dig og give det ønskede resultat. smiley

Ps. Mange tak til Ulla for at komme med din løsning, super dejligt at du også kan komme med input.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)