CVR nummer med i OIOUBL fil

+1
Hej e-conomic

Vil det være muligt at få kundens CVR nummer med i OIOUBL filen. På samme måde som landbruget ønsker til deres Ø90 økonomisystem. Forslaget fra e-conomic er at skrive CVR nummer i feltet "Øvrig ref." Det er ikke nogen god ide at skulle have alle til at taste i dette felt når der på kunden allerede er tastet CVR nummer. Der er i OIOUBL allerede felt til at placere CVR nummer.

Der er ingen problem i at både GLN/EAN nummer og CVR nummer er med i OIOUBL filen. Skal det ikke benyttes kan det blot udelades hos modtageren.

Grunden til at der ønskes er at der til 1 GLN/EAN nummer kan være mange CVR numre. Her benyttes CVR nummer til at sortere til den enkelte modtager. Det vil give yderligere sikkerhed for at dette felt kom med hvis det blev taget direkte fra kundens data og ikke skulle tastes på hver ordre.

Venlig hilsen

B2B Backbone

Finn Nysted
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

1 Svar

Hej Finn

Mange tak for dit indlæg smiley
Vi har tidligere haft dette oppe at vende her på forum og vi har også besluttet, at det skal tages videre til udvikling hos vores teknikkere.

Du kan læse mere omkring det i dette indlæg, hvor du også kan følge med i udviklingen og se hvornår det bliver løst.
Selvom vi har valgt at det skal prioriteres, så kan jeg endnu ikke sige noget om hvornår og om det bliver en endelig funktion i systemet, da der skal tages forbehold for eventuelle udfordringer.

Mange tak fordi du endnu engang kommer med dette forslag, så vi kan se hvor stor efterspørgsel der er. smiley

For at vi ikke har de samme indlæg liggende vil jeg lukke dette og henvise til det andet.


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)