forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

EAN fakturering

0
Har en kunde som har oprettet et small abnm.. Jeg har anbefalet e-conomic til ham, da der er flere faciliteter i dette økonomisystem jeg mente kunne hjælpe ham. Så må jeg så allerede i den første uge han bruger det, fortælle ham at det ikke er muligt at lave fakturaer via ean med et small abnm,.

Det er da trist at den facilitet ikke er en automatisk del af faktureringen. Det burde da være lige så naturlig at fakturaen kan sendes som en ean som en mail.
spurgt 12 Jan, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Åse Bach (350 points)
gen-kategoriseret 16 Jan, 2015 af Camilla Jesswein

1 Svar

Hej Åse

Tak for dit indlæg. Dejligt at du anbefaler til dine kunder, og jeg kan med glæde fortælle dig at du tager fejl, for i pakken small business findes EAN-faktueringen nemlig, det er kun i start-up pakken den ikke finde. Så hvis han har haft problemer med at sende en EAN faktura, så er det fordi der er gået noget galt eller mangler nogen på fakturaen.

se her hvad der skal være på plads før man kan sende en EAN -faktura, http://wiki2.e-conomic.dk/salg/elektroniske-regninger-foer-du-kan-sende-en-e-faktura

Håber dette giver mening ellers er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, så vi kan få jer i mål

Ha en rigtig god dag smiley

 

Med venlig hilsen

Jeannette Vennerberg


Med venlig hilsen

Jeannette Vennerberg

Online regnskabsprogram
 

besvaret 16 Jan, 2015 Spørgsmål af vennerberg (800 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”