Pris stigning på vare

0
hej er der en nem måde at laver en pris stigning på? vi har ca 1700 vare numre
i Spørgsmål » Andet af (390 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej,

Det afhænger lidt af, hvordan prisstigningen er sat sammen. Der er en god chance for, at der er en nem måde at gøre det på.

Man kan få vist sit varekartotek i Excel, når man er under sine varer. Her vil du så kunne få det vist i Excel, og evt. tilføje en kolonne, hvor du så ganger vareprisen med det tillæg prisstigningen er. Eksempelvis =[felt hvor varepris står]*1,1 .

Såfremt du har "skæve" priser, og ikke ønsker dette, har Excel nogen mulighed for afrundning - både op og ned, antal decimaler og lign.. Så med lidt snilde i Excel, kan man ændre prisen, og herefter opdaterer priserne ved hjælp af at importere det hele igen: http://wiki2.e-conomic.dk/import-af-data/import-af-varer .

Således opdaterer man priserne i Excel, og importerer dem efter man har opdateret.

Ovenstående svar, er tilvejebragt ud fra tanken om en generel prisstigning. Endelig byd ind, hvis dette ikke er tilfældet, så arbejder vi videre der fra.

Mvh

Steffen Ekelund

e-conomic

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (152k points)
tak for svaret. men problemet er at vi har brugt en masse " tomme tegn i vores vare tekst og det er systemet ikke så glad for at importere så den med at importere og eksportere den dur ikke desværre.
Spørgsmål af (390 points)

Hej med dig

Jeg tillader mig lige at svare denne for min kollega Steffen smiley

Jeg har netop været inde og teste dette og i forbindelse med, at du kun angive at den skal opdatere prisen, så vil du godt kunne udføre dette selvom du har " tommetegnet i varenavnet.

Det vil derfor ikke være noget problem, når du blot anføre kolonnen til opdatering, som den tilsendte artikel også viser. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Spørgsmål af (29.9k points)