Lagermodulet - endnu en gang!

+2
I salgsmodulet kan man ophæve konsekvenserne af at have sendt en ordrebekræftelse til sin kunde. Når det er sket, kan man igen arbejde i ordren og tilføje de produkter, man har glemt i første omgang, eller som kunden har ønsket at tilkøbe.

I lagermodulet findes modulet bestillinger. Dvs. varer som bestilles hos en leverandør, så f.eks. salgsafdelingen kan se, om en vare bliver suppleret og hvornår.

MEN: I bestillingsmodulet kan man ikke ophæve sendt status på bestillingen og tilføje nye produkter. Og jeg som altid har troet, at indkøb er det modsatte af salg. Hermed ment, at et indkøb i bund og grund er en spejling af et varesalg, og at de tilhørende arbejdsgange derfor også er "Selfi`er"

Min kundes største behov i dag er at få implementeret "Ophæv sendt-status" i bestillingsmodulet.

I samme forbindelse har vi forgæves ledt efter dokumentation for registrerede Varemodtagelser. De forsvinder simpelthen i takt med, at leverancerne overføres til en vareleverandørfaktura og at denne bogføres.
i Forslag » Lagerstyring af (25.9k points)
lukket af

2 Svar

Hej Erik

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag.

Jeg kan sagtens se at der kan være behov for at redigere en sendt bestilling. Lige så vel som der kan være behov for at redigere en sendt ordre.

Jeg vil derfor gerne tage forslaget med videre, og drøfte det på vores næste prioriteringsmøde.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej igen Erik

Ved nærmere eftersøgning falder jeg over dette indlæg, hvor vi allerede har eskaleret forslaget i udviklingen. Hvorfor det vil komme til fremtidig implementering.

http://forum.e-conomic.dk/13489

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)