Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæfte dokumenter

0
Hej.

 

Det ville være dejligt hvis det var muligt at vedhæfte dokumenter til ordre og faktura. I dag er det kun muligt at tilføje pdf som sider i en ordre eller faktura. Jeg ønsker at vedhæfte dem til mailen.
lukket med noten: inaktivitet
i Forslag » Andet af (280 points)
lukket af
Vi har også et stort behov for, at kunne vedhæfte f.eks. en wordfil til vores ordre, uden først at skulle sende, konvertere eller andet......
Det ville være en stor - MEGET STOR - hjælp i vores arbejde

1 Svar

Hej cl

 

Tusind tak for din henvendelse og det glimrende forslag.
Det er korrekt at vi kan vedhæfte pdf'er i "enden" af en ordre eller faktura, og dermed ikke som vedhæftede bilag på det fremsendte.

 

Dette er en funktionalitet der opfylder behovet for en meget stor del af vores brugere.
Ønsker du at det er faktiske vedhæftede bilag der kommer med, så kan jeg anbefale følgende workarounds.

 

1. Send mailen til dig selv først, og påfør de vedhæftede dokumenter inden du sender dem til kunden.

2. Link til de vedhæftede dokumenter i din emails brødtekst, hvis de dokumenter der skal vedhæftes er tilgængelige online.

 

Lad mig høre dine tanker om ovenstående


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)