forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af transaktioner fra Danløn

0
Det vil være ønskeligt, hvis en konto kan spærres for direkte posteringer, og der alligevel kan overføres transaktioner fra Danløn i lighed med eksempelvis debitorsystemkonti mv. Dette ville sikre konsistens mellem løntotaler i Danløn og bogførte posteringer på lønkonti.

Finn
spurgt 26 Mar, 2012 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Finn (2,400 points)
status opdateret 6 Dec, 2012 af Gurjap

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Finn,

APIet gør jo det, at den simpelthen opretter posteringer i kassekladden, som du selv også ville kunne gøre. Så der er ikke en anden logik med APIet, hvorfor jeg har svært ved at se, hvordan man skal kunne lave sådanne undtagelser til den normale logik.

Dit behov er, at du gerne vil undgå posteringer fra andet vedr. end Danløn på kontoen - som jeg lige fanger det? Måske kunne det være at man generelt havde kontiene som værende spærret og når man så skulle bogføre sine Danløn posteringer, gik ind og fjernede spærringen, bogførte, og tilføjede spærringen igen.

mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Mar, 2012 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 6 Dec, 2012 af Gurjap
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”