Beløb på debitor- og kreditorfakturaer i superkladden

0
Hej

Det ville lette arbejdet med udligning i superkladden meget, hvis det var muligt at se beløbene på de enkelte fakturaer ved søgning.

P.t. er det nødvendigt at åbne alle debitoren/kreditorens posteringer for at finde de korrekte linjer, hvis fakturanummeret ikke fremgår af kontoudtoget eller er skrevet forkert.
i Forslag » Andet af (1.7k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Morten

 

Tusind tak for dit indlæg og dit forslag her.

 

Jeg kan sagtens følge dig I at det kunne være praktisk i nogle tilfælde at have beløb med på debitor- og kreditorfakturaer i superkladden.
Beløbet fremgår når du går ind i "Søg" under feltet debitor- eller kreditorfakturanr. Så herfra vil du kunne få den detaljeringsgrad du søger.

 

Alternativet til dette, er at lade være med at påføre fakturanummeret, men blot kunde- eller kreditornummeret, og klare udligningen senere ved hjælp af manuel eller automatisk udligning.

 

Med ovenstående muligheder, føler jeg ikke at vi ville skabe en væsentligt større værdi for vores brugere ved at tilføje beløb til drop down menuen, og vil derfor sætte dette forslag til "implementeres ikke".


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Hej Lauris

Problemet er, at de to muligheder du nævner, enten er langsommere end mit forslag eller giver færre informationer.

Jeg er godt klar over, at den tidsmæssige faktor betyder mere for os, der kun arbejder med bogføring end flertallet af kunder.
Hej Morten

Det kan du naturligvis have ret i, ved anvendelse af Ctrl+Shift+O til at åbne vores "udligningsvindue" kan du dog ret hurtigt navigere ind til beløbene, hvor du ligeledes selv kan styre kolonneopsætningen og derfra hvor beløbet fremgår herinde.

I forhold til disse omkringliggende muligheder, der ligger ret tæt op af forslaget, vil jeg holde fast i at dette for nuværende ikke er noget vi kommer til at implementere.

Håber på din forståelse, og hører gerne dine yderligere tanker herom.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)