Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lager regulering

0
Kan det være rigitgt at jeg ikke kan ændre varegrupper, eller leverandør for mere end en vare ad gangen?

Kan ikke finde en måde at markere feks 100 produkter og så ændre dem alle..
i Spørgsmål » Andet af (290 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Henrik

Mange tak for dit indlæg smiley
For at jeg sikre mig, hvad det helt præcist er du ønsker, er det så at når du står under f.eks. lager-->vareleverandør-->vareleverandører eller lager-->varer-->varer, at det er disse gruppe der er opsat på hver enkelt herinde du ønsker, at ændre på ved at redigere blyanten ude til højre for den enkelte?

Er ovenstående korrekt forstået så vil jeg give dig helt ret i, at det tager lang tid, at skulle gå ind på hver enkelt vare for, at ændre på f.eks. gruppen eller andre oplysninger. Derfor har vi lavet en nem måde hvorpå du hurtigt kan få opdaterede oplysningerne på dine eksisterende varer eller leverandører.
Det allerførste du skal gøre er, at eksportere dine kartoteker ud. Dette gør du ved, at gå i det orange tandhjul og ned i alle indstillinger. Herefter går du ud til venstre og trykker på eksporter data.
I det nye vindue der fremkommer sætter du prik i "download lister enkeltvis" og trykker på send data. Et nyt vindue kommer frem og her gemmer du henholdsvis vare.csv og leverandører.csv ned på din computer.
Efterfølgende skal du ind og importere og opdatere oplysningerne under varer og leverandører, det kan du i denne artikel se hvordan du gør.
Det er en super nem måde at foretage opdateringen på smiley
Der er dog en lille ting du skal være opmærksom på, ønsker du at ændre på varegruppen fra en varegruppe med lagertræk til uden lagertræk og der har været bevægelser på denne vare, så vil dette ikke være muligt grundet de fejl der kan opstå ved, at foretage denne ændring, for at sikre dette ikke sker, har vi taget beslutning om, at det kun skal være muligt at ændre vare en varegruppe med lager træk til en varegruppe med lagertræk.

Jeg håber ovenstående giver mening og det er det du søger, er det ikke det må du meget gerne give mig en uddybende eksempel på, hvad det er du ønsker, du kan evt. kontakte mig på tlf. 88204840 hverdage mellem kl. 9.00 - 14.00.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)
Hvorfor står det som løst, man kan jo stadig ikke ændre mere end en varer ad gangen i systemet?

Iøvrigt så er muligheden for at lave fejl ved export og import ret stor da i klovner rundt  begreberne for rubrikkerne..
Hej Henrik

Den står som løst, da det er det "tag" vi giver den når dit spørgsmål er besvaret. Det er korrekt at det ikke er ændret og det bliver det heller ikke på nuværende tidspunkt. Her vil det være den ovenstående løsning du skal bruge i forbindelse med ændringen.

Jeg vil meget gerne høre hvad det præcist er du mener forvirrer ved rubrikkerne, så vi kan gå ind og kigge på om der evt. skal ske en ændring heraf. :)