Priser knyttet til kunden?

0
Hej,

Jeg kommet fra C5, hvor det var muligt på varerne/ydelserne at oprette en individuel pris for hver vare, knyttet til en specifik kunde eller kundegruppe. Da jeg sælger konsulentydelser og indgår forskellige aftaler omkring priser pr. time for hver kunde, var det utroligt dejligt. Jeg kunne benytte den samme vare/ydelse til alle mine kunder, og samtidig differentiere priserne for mine kunder, så når jeg lavede en ny faktura, vidste systemet hvilken pris der gjaldt for hvilken kunde.

Er det på nogen måde muligt i e-conomic?

Jeg har godt tænkt på et alternativ, som I muligvis vil foreslå - nemlig at oprette en ny vare for hver aftalt pris. Men synes bare det er for bøvlet at have for mange varer, der egentlig er de samme, blot med forskellige priser. Jeg er tilhænger af "så simpelt som muligt" :o)

Håber der er mulighed for noget, der kan hjælpe mig med dette. På forhånd tak.
spurgt 3 Jan, 2015 i Spørgsmål » e-conomic generelt af CL Accounting (1,120 points)
status opdateret 8 Jan, 2015 af Lauris Sørensen
Velkommen til et system der på alle måder er gået i stå.
Et system som du vil opleve at der mangler tonsvis af funktioner i forhold til det du kom fra.
E-conomic er systemet som du hurtigt vil komme til at hade som pesten, fordi det kører elendigt og har så mange mangler at det ofte vil være hurtigere at bruge gammeldags kassebøger.
Lager systemet som bliver anbefalet af Lauris (på Forumet kendt som Mr. Implementeres ikke) er der ikke blevet udviklet på i årevis og e-conomic har brugt de sidste 6 år på at de overvejet hvad de skal gøre med modulet.

1 Svar

Hej CLAccounting

 

Tusind tak for dit indlæg og din forespørgel.

 

Først og fremmest vil jeg ønske dig velkommen til e-conomic, og håber at du er kommet godt fra start.
Du er selvsagt ikke den eneste der ønsker differentierede priser for specifikke kunder på specifikke varer.

 

Som standard tilbyder vi at der kan tilføjes en specifik rabat % pr. kunde, det er jeg naturligvis klar over kan være utilstrækkeligt og ikke helt specificeret nok i mange af dine tilfælde. Der åbner sig dog et ekstra niveau af dette når du aktiverer vores tillægsmodul "Lager", herfra vil du have mulighed for at lave linjerabatter der kan kigge helt ned på vare/kunde niveau, og begge kombineret. 

 

Ligeledes vil du igennem lagermodulet få muligheden for Særpriser, hvilket vil give dig mulighed for at oprette prisgrupper indeholdende særpriser for dine specifikke kunder.

Så du vil helt klart opnå den ønskede funktionalitet ved at tilføje lagermodulet på din aftale.

Lad mig høre dine tanker herom smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Jan, 2015 Spørgsmål af Lauris Sørensen (34,900 points)