forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk forslag

0

Hej

Når man under "Daglig" opretter en ny postering, kommer der ikke mere forslag når man indtaster i feltet "Kontonr." - kan denne funktion ikke genoplives?

mvh jm

spurgt 29 Dec, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af jm-teknik (480 points)
status opdateret 30 Dec, 2014 af Randi Birch Andersen

1 Svar

Hej Jm

 

Mange tak for dit indlæg smiley.

 

Som udgangspunkt har e-conomic ikke denne funktion, hvor den foreslår en tidligere anvendt konto, da en stor del af vores kunder arbejder med mange forskellige konti. Du kan havde oplevet det før, da din browser lige som på andre internetsider via cookies og cache gemmer de handlinger du har foretaget. Dine cache i browseren kan derfor havde gjort således, at du kunne se de sidst anvendte konti. Hvis din browser er blevet ryddet for cookies og cache (hvilket selvfølgelig kan være godt for browseren) betyder det dog, at den ikke længere har denne information og først skal opbygge den igen. Det er derfor ikke noget vi kan genoplive, da det ikke er en funktion i e-conomic.

 

Jeg håber, at dette giver noget afklaring, og du skal endnu en gang have tak for dit indlæg smiley.   


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Dec, 2014 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”