forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kolonnebredde

0
Hej

Under "Regnskab"  "Daglig" er tekst søjle blevet meget bred, så alle  søjler ikke kan være på skærmen på een gang (man må flytte med  panorer knap forneden for at kunne se havd der står i kolonner længst til højre). Kan det ikke ændres tilbage så man har et samlet "venstre til højre" overblik på skærmen?

Eller er det mine indstillinger der er forkerte?

mvh jm
spurgt 29 Dec, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af jm-teknik (480 points)
opdateret 30 Dec, 2014 af Randi Birch Andersen

2 Svar

Hej Jm

Mange tak for dit indlæg smiley.

 

Som standard er vores vindue i kassekladden oprette således, at hele skærmen kan ses, men du har ret i, at hvis der oprettes en længere bogføringstekst, så følger størrelsen på vinduet med. Jeg kan godt se, at det længere vindue kan betyde, at der skal rulles frem og tilbage, men dette er gjort, så man har overblik over hele teksten, så man ikke skal taste ind på posteringen, for at kunne se den.

 

Dette overblik over alt hvad der er skrevet på posteringen, har været et ønske fra flere kunder, og det er derfor ikke noget vi vil ændre tilbage.

 

Endnu en gang mange tak for dit indlæg og engagement på forum smiley.


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Dec, 2014 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
Hej

Kan I så ikke overtales til at man kan vælge om man vil have hele teksten og så rulle skærm venstre-højre - eller om man vil have det totale overblik over kassekladden (som så kan resultere i at noget tekst kun vises delvist).

mvh jm
besvaret 31 Dec, 2014 Forslag af jm-teknik (480 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”