Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




EAN-fakturering

0
Hvorfor kan jeg ikke se, hvorvidt fakturaer sendt via EAN-nr. er sendt og modtaget hos kunden...?

Det drejer sig om flere fakturaer i perioden 26.11.14-19.12.14 - sendt til forskellige EAN-nr. Har checket, at nummerene er korrekte.

Når jeg bruger funktionen Fakturering - Sendt fremkommer kun fakturaer sendt pr. mail.
i Spørgsmål » Andet af (330 points)
status opdateret af 🔒
Tak for svar!

Når jeg gør, som du foreslår, får jeg et skærmbillede frem, hvor der i øverste venstre hjørne står "Send" - og i højre halvdel tekst om at checke sendt post v. EAN-fakturering - og så kan jeg trykke på en knap "Send" og genfremsende fakturaen.

Den omtalte prik, hvor der kan vælges imellem "Send via mail" og "Send via EAN" kommer ikke frem.

Hvad gør jeg så..? Hvad går galt..?

1 Svar

Hej Susanne

Mange tak for dit spørgsmål smiley.

Det er jeg rigtig glad for, at du kontakter os omkring, for sådan skal det nemlig ikke være. Systemet er lavet således, at dine fakturaer skal være i din historik i Sendt, uanset om de er sendt som mail eller EAN.

Jeg syntes derfor, at vi først og fremmest skal kontrollere, om de er sendt som EAN, så vi er sikre på, at dine fakturaer er gået rigtig igennem. I den forbindelse er det super godt, at du allerede har kontrolleret kundernes EAN-nr.

Måden du herefter kan kontrollere, om de er sendt til dette EAN-nr. er ved at gå i Salg > Fakturering > Arkiv og her finde de fakturaer frem som det drejer sig om. Hvis du så ud for dem prøver at trykke på den lille kuvert der hedder Send. Her skal den lille prik være i ”Send via EAN”, for hvis fakturaen har været sendt således (som EAN), så vil den også automatisk kunne gensendes således. Hvis den lille prik står her i ”Send via EAN”, men du ikke kan se dem i Sendt, så må du meget gerne kontakte mig igen, for så må jeg se nærmere på hvad der er sket.

Viser det sig at dine fakturaer ikke er blevet sendt via EAN i første omgang, så har jeg en simpel artikel, der i en lækker video viser de opsætningsmæssige krav, der skal være på plads før e-conomic sender til kundens EAN-nr. her. Hvis der skulle være noget, der lige var glippet i farten i første omgang, så må dine fakturaer tilbageføres og sendes igen, så de kommer rigtigt ud.
Det kan nemt gøres ved at gå i Salg > Fakturering > arkiv og finde dem igen, for her kan du ud for de enkelte fakturaer tilbageføre dem ved at trykke på ikonet der hedder Kopier og vend, og bogføre den kreditnota systemet laver, så er den gamle trukket ud.
Herefter kan der oprettes en kopi af fakturaen, på ikonet der hedder Kopier. Når du har trykket her, får du en kopi af fakturaen oppe i Fakturaer. Hvis du her prøver at vælge kunden igen, så den opdateret information kommer med, og herefter trykker Bogfør og send, så skal prikken nu være i ”Send via EAN” inden du bogfører. Nu skal du kunne se disse fakturaer i Sendt, men vises de stadig ikke, så må du ligeledes sige til, så jeg kan se nærmere på det.

Endnu en gang mange tak for dit spørgsmål, jeg håber at dette hjælper dig videre med dine EAN-fakturaer, men ellers må du endelig give lyd fra dig enten her på forum, på vores telefon 88204840 eller mail info@e-conomic.dk smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (2.9k points)