Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Købsfaktura med lagervare og direkte omkostningsførte køb

+1
Vi køber tit vare fra vores leverandør, hvor der er vare der skal køres på lager med lagertræk, og på samme faktura er der hjølpematerialer som skal på en vare uden træk eller direkte på en konto som bare skal udfiftføres med det samme. Vi har også tit en faktura fra VVS grossisten med lagerførte vare, hvor der også er købt vørktøj som skal på en konto for køb af værktøj.

Denne faktura skal deles op i flere kørsler kvilker giver meget arbejde og mulighed for fejl. Kunne der være opbakning til at forbedre mulighed for at kører det i en kørsel.
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Teddy

Tusind tak for dit indlæg og det fremsendte forslag.

Du har helt ret i at dette giver nogle udfordringer, da ydelser eller anskaffelser udenfor lageret ikke kan indgå på en vareleverandørfaktura.

Der er 2 åbenlyse workarounds, som begge indeholder brug af kassekladden.

1. Du kan føre hele beløbet fra leverandøren på en postering med typen "Leverandørfaktura" i din kassekladde.
Her kan posteringen deles op i "et-benede" posteringer, der kan ramme dine nødvendige konti.
Herefter kan du regulere dine varer ind på dit varelager med en regulering der kører frem og tilbage på din lagerkonto, (standard: 5520) - for at få din beholdning på plads.

2. Du kan bogføre dine lagervarer på vareleverandørfakturaen, det delvise beløb. Dette sikrer at lagerværdien og beholdningen bliver ført korrekt.
Efterfølgende registrerer du restbeløbet (ydelser, værktøj mv.) i kassekladden som leverandørfaktura.
Dette resulterer ultimativt i at leverandøren skylder det fulde beløb, dog på 2 linjer (1 fra vareleverandørfaktura og 1 fra kassekladden-leverandørfaktura).

Det strider imod hele opbygningen af vores funktionalitet hvis vareleverandørfakturaer skal kunne indeholde ydelser (udover "Fragt" - "Gebyr" - "Samlerabat"). Hvorfor jeg ikke ser dette som en ændring vi vil implementere på nuværende tidspunkt ser jeg ikke at dette vil være noget vi kommer til at udvikle og implementere for nuværende.

Jeg vil dog takke dig mange gange for dit forslag, og din interesse i at forbedre e-conomic som produkt.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)