Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport eller udtræk mhp. produktions og/eller indkøbsforecast

0
Under salg, ordrer, er det muligt at få vist alle åbne ordrerlinier, som man så kan trække ud og
lave en pivottabel i excel, der eks. viser hvilke kunder der køber hvilke produkter i styktal og hvornår.
Denne oversigt viser:
Nr.
Øvrig ref.
Dato
Gruppe
Kundenr.
Lev.dato
Varenr.
Varenavn
Bestilt
Leveret
Faktureret
Enhedspris 
 
Er der mulighed for at lave en lignende rapport eller tilsvarende for bogførte fakturerede linier?
 
Som minimum har jeg brug for:
Kundenr.
Varenr.
Antal (leveret)
Faktureringsdato
Leveringsdato.
(Gerne flere felter om muligt)
 
Herved bliver det muligt med en sådan rapport at lave en pivot tabel i excel, der eks. viser hvad ens kunder i styktal har købt i hvilke måneder.
 
Dette er nødvendigt for lave et ekstraproleret produktionsforecast, Indkøbsforecast eller salgsforecast i styktal.
 
Jeg formoder de fleste E-conomic kunder vil have stor glæde af det, da næste alle virksomheder arbejder med enten produktions eller indkøbsforecast for at sikre leveringssikkerhed.
 
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Peter,
 
Mange tak for dit indlæg.
 
Som du rigtig nok skriver er der andre end dig der efterlyser sådanne rapporter.

Der er dog flere grunde til det ikke er lavet, som et fuldstændigt udtræk.
 
Først og fremmest, så kan det lade sig gøre, hvis du er dygtig til Excel. Der kan du flette 2 udtræk, og ved hjælp af en pivot tabel, kan det lade sig gøre at få rapporten med de givne informationer du har skrevet.

Vi skal hele tiden prioritere vores ressourcer efter, hvor vi kan hjælpe flest mulige kunder. I og med det kan lade sig gøre i Excel, og vi også har en app partner (Budget 123 / Rapport 123), som har fokus på at udvikle en løsning til netop dette, så vil det ikke blive implementeret direkte i e-conomic.
Jeg ved også, efter at have været i kontakt med ovenstående integrationspartner, at de har hjulpet dig i mål med din udfordring. Så hvis der er andre der læser med på dette indlæg, kan jeg varmt anbefale at tage fat i Rapport 123. Deres kontakt info er at finde på vores hjemmeside under apps.
 
Jeg håber meget på, at den løsning du har fået fra vores app partner er tilfredsstillende. Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte mig igen.

<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Magnus Hyllested Börgesen<mhb@e-conomic.com> </strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (8.2k points)