Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af faktura vhja. delbeløb

0
Hej,

Denne her kræver lidt forklaring

Jeg har faktureret en kunde i udlandet (dvs. uden moms) over en periode.

Efter et stykke tid finder kunden ud af jeg skulle have faktureret deres danske datterselskab med samme beløb (men inkl. moms).

Jeg har gjort følgende:

1) sendt en kreditnota til den udlandske selskab
2) lavet en ny faktura til det danske selskab med gl. beløb og lagt moms på
3) det danske selskab har kun indbetalt momsen

Nu står jeg så med en faktura på det fulde beløb, men en indbetaling på kun momsen, og hovedbeløbet u/moms er allerede på min bankkonto.

Hvordan jeg kan udligne den ?   

pft,
Stefan
lukket
i Spørgsmål » Andet af (190 points)
opdateret af

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Stefan,

Det du kan gøre er at gå ind og fortryde udligningen - http://wiki.e-conomic.dk/bogforing/fortryd-udligning, for at udligne den igen, med det rigtige beløb.

Det jeg dog kan høre, er at du måske  har oprettet en ny debitor eller? Så kræver det at du ompostere beløbet fra den ene debitor til den anden?

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)
valgt som bedste svar af


Tak for dit svar, den er lidt kringlet så jeg prøver at ringe ind til jeres support
Spørgsmål af (190 points)