Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Manglende hastighed, igen, igen og igen...

+3
Hej med jer.

Vi er tre mand som efterhånden dagligt oplever store hastigheds problemer med e-conomic.

Det tager meget ofte en evighed for siden at loade, bare at gemme en linje kan tage 10-20 sekunder.
Hvis det bare var et lille problem som opstod fra tid til anden, så kunne man leve med det. Problemet er bare, at vi tre mand opleverer problemer nærmest hver eneste dag, og det er simpelthen ikek godt nok, i hvert fald ikke til os, vi har ikke tid til det. ogle dage, er vi nødt til at gå ud af programmet flere gange, eller genstarte computer, bare for at opleve, at intet hjælper...!

Vi bruger firefox og explorer, 20 megabit fiber, alt flyver afsted, det er udelukkende e-conomic der tager livet af os alle sammen.

What to do....?, der skal ske noget, ellers må vi videre...!
i Forslag » Andet af (780 points)

1 Svar

Hej Brian

Mange tak for dit indlæg smiley.

 

Det kan jeg da godt forstå, at I er godt træt af, hvis det er et gentagende problem.

 

Det er super godt, at I allerede har kontrolleret internetforbindelsen og prøvet i flere browsere, for det kan nogle gange afhjælpe problemet. Generelt anbefaler vi Firefox eller Google Chrome, da de plejer at køre programmet bedre, men en anden ting der kan spille ind, er hvilken version af browseren I bruger. For da e-conomic løbende laver opdateringer, så kan det skabe problemer, hvis jeres browsere mangler at blive opdateret til den nyeste version.

 

Ud fra det du nævner med den længere gemme og loade tid, så kan det tyde på, at der er nogle cookies, der ligger og driller, så systemet ikke kan fungere optimalt. Jeg vil derfor, på baggrund af den information du har givet, anbefale dig at kontrollere jeres browser versioner, og prøve at slette cookies i den browser I bruger, når problemet opstår. Men hvis dette ikke afhjælper problemet, så er jeg nødt til at høre nærmere ind til de konkrete situationer, hvor problemet opstår.

 

Du nævner, at I oplever, at siden er længe om at loade og at det tager tid inden jeres linjer gemmes. Det vil jeg rigtig gerne høre nærmere ind til. Hvor i programmet er det helt konkret, at I oplever dette, eller er der funktioner hvor I særligt oplever dette? Ligeledes nævner du, at det nærmest er hver eneste dag, men er det på specifikke tidspunkter? Bruger I alle tre programmet på samme tid, og i så fald med samme eller forskellige brugere?

 

Jeg håber, at ovenstående anvisning kan løse problemet, men hvis dette ikke er tilfældet og du stadig oplever, at systemet er meget langsomt, så må du endelig vende tilbage. I så fald er jeg nødt til at høre nærmere ind til problemet, for at finde ud af hvad årsagen ellers kan være. Du kan skrive her på Forum, men du er også meget velkommen til at sende en mail til info@e-conomic.dk eller ringe på 88204840, når du sidder med problemet, så vi kan se på det smiley


<p>     <strong>Med venlig hilsen</strong></p> <p>     <strong>Randi Birch Andersen</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 60px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (2.9k points)