Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brødtekst i fakturaer

+2
Hej Economic...

Der er nogle bugs/eller endnu ikke lavet færdigt i det man kan med brødteksten når den skal sendes til kunde.

Man kan kune gemme den seneste brødtekst, og man kan slet ikke differentiere på sprog, så hvis ordren er til en svensk kunde i svenske kroner så smider den automatisk en dansk brødtekst med...

Hvis jeg har 50 ordrer jeg skal fakturere så skal jeg manuelt ind og fakturere en af gangen for at få den rigtige brødtekst med.

Det burde kunne sættes op således at hvis ordrene er i svenske kroner så skal brødteksten være den svenske som er valgt til dete.
i Forslag » Salg af (250 points)
lukket af
Hej Stefan
Det synes jeg er en rigtig god ide og har "pilet" den op. Men et lille problem. Hvis valutaen nu er Euro, hvilket af de 28 sprog skal så vælges. Det skal lige gennemarbejdes lidt mere. Held og lykke.

Med venlig hilsen
Finn
e-consultic.dk

Hej Allesammen

Det er en stor fornøjelse at fortælle at det mest populære forslag på forum nu er gennemført :)
Nu kan man under Salg - Opsætning - E-mailskabeloner kan man nu definere sine egne skabeloner og have så mange man ønsker.

Dette åbner op for muligheden for at have kundespecifikke brødtekster eller brødtekster på forskellige sprog.

Se guiden her

Jeg håber at I vil blive glade for den nye funktion og tak for jeres tålmodighed, "alt godt kommer til dem der venter" er det ikke sådan man siger? :)

Bedste sommerhilsner fra 

Tabita og forumteamet

Super, e-conomic
Nu er I nået til 2014. Så er der stadig håb for nogle af mine forslag.

mvh

Finn
e-consultic.dk
Ja er det ikke dejligt at der stadig er håb? ;)

mvh Tabita

4 Svar

Hej Stefan

Mange tak for dit indlæg smiley
Det har tidligere været oppe, at vende her på vores forum at det skal være muligt at have forskellige skabeloner liggende til afsendelse af faktura/tilbud/ordrer/rykker i e-conomic.
Det kan du læse mere omkring i dette forum indlæg.

Jeg tænker at det ønske også vil gå ind og dække det behov du har for differentiering af brødteksten der er påsat ved afsendelsen på de enkelte.
Derfor vil jeg tage dit forslag med videre på baggrund af det ovenstående om ikke andet for, for det giver rigtig god mening, at du har denne mulighed i e-conomic.

Så selvom, at det ikke bliver helt på den måde du ønsker det, så håber jeg alligevel at den mulige løsning vi kommer frem til også vil hjælpe dig, for som Finn skriver, så vil det være en større opgave at knytte det til valutaen smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla..

Takker... jeg kunne ydermere også godt tænke mig at der var et admin setup hvor man kunne vælge hvad der skullestå plus at man i det system også kunne vælge hvilket layout der skal bruges til fakturaen... jeg begynder at rulle virksomheden ud i mange lande, og kan nu se at jeg hver gang skal ind og ændre i hardcode på fakturaen får at få det sat rigtigt op hele tiden... detter er lidt træls.

Nu så jeg også det andet indlæg, som har stået siden september, og det står stadig til overvejes..

Hvornår forventer man en afklaring?

Stefan
Hej Stefan

Jeg vil meget gerne høre lidt mere ind til, hvad du tænker på i forhold til admin setup, har du her et specifikt eksempel der forklarer den situation du sidder i?

Vi har netop har forslaget oppe, at vende på vores forum og vi er igang med at kigge på en løsning til dette, kan desværre endnu ikke sige hvornår det vil blive implementeret og om det bliver implementeret.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej Camilla

1. I min ene aftale har jeg danmark og sverige kørende. Når jeg så dagligt fakturerer x antal ordrer så kommer der jo kun fx den danske brødtekst på alle mine ordrer.

2. Hvis jeg nu havde valgt at have norge i samme aftale havde det været endnu værre... Jeg skal have england og tyskland ind nu her, så jeg er lidt i knibe...

3. Det samme gælder jo for fx kreditnotaer / tilbud osv.

4. Som admin kunne det være smart og normalt datamæssigt at man havde de forskellige linier der kan stå på en faktura efter den normale opsætning. Unde hver linie kunne der så bare være en tilvalgsmulighed med sprog, hvor man selv kunne gå ind og oversætte og markere at man gerne ville bruge dem. Brødtekst kunne være tom og så kunne man der skrive hvad man ville. Når man fx markerer en linie kunne der i toppen af siden lige være en markør på hvor man er på fakturaen/kreditnotaen osv.

Det sprog der skulle vælge kunne så bestemmes ud fra valuta eller fx leveringsland.

Giver det mening ellers må du bare bede om uddybning.

Pt er det i hvertfald lidt for besværligt at jeg bliver nødt til at lave flere regnskaber og flere aftaler, og få det hele til at spille med lagertræk osv, bare for at komme ud over et sprog problem. Samtidig med at jeg jeg skal ind på et nyt sprog og finde de rigtige  steder at ændre i den hardcode der ligger på fx fakturaen

Stefan
Hej Stefan

Mange tak for uddybningen nu giver det mening :)
Jeg tager dette med videre
Hej Camilla

Er det muligt at få et opkald fra dig.
Jeg har som sagt flere aftaler kørende og min virksomheder vil vækste inden for de næste par år...

Nu blev jeg jo så ringet op omkring at der er nye priser ift posteringer, og det sætter mig jo lidt i anden position.

I den forbindelse bliver mine spørgsmål omkring mine issues, jo meget afgørende for om jeg skal bruge e-conomic fremover.

Mail er sha@nepaldo.com tlf 40 20 21 85

Stefan
Hej economic....
Nu er det blevet overvejet i over et år...

Hvad sker der?
Hej Stefan

Jeg melder mig lige på banen her.
Dette er helt klar en af de features der kunne være rigtig fede at implementere, den ville give værdi for mange af vores brugere.

Det er dog også en af de feature der kræver nogle store ændringer i vores kode hvis det skal gøres på den rigtige måde, hvorfor at løsningen ikke er blevet prioriteret og løst endnu, og det er umiddelbart ikke skemalagt på nuværende tidspunkt hvorfor der fortsat kan gå noget tid før at dette ser dagens lys.

I mellemtiden er der dog kommet en ny og ganske god løsning fra en app partner der hedder:
Ant text - https://www.e-conomic.dk/apps/anttext
De har en løsning der muliggøre en række forskellige brødtekst og emne skabeloner.

Lad mig høre om dette kan være en midlertidig løsning indtil vi har udviklet en hensigtsmæssig funktion til dette.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)
Hej Lauris.. tak for svar..

Det bliver et skifte for mine 4 aftaler desværre...

Jeg har 4 aftaler.... og der er bare nogle grundlæggende ting som ikke spiller i jeres systemer... Repsonstid og action er helt ude i hampen... samtidig med at I har lavet abbonnements betingelserne om så I lige har fordoblet jeres indtjening, så burde der være plads til forbedringer... I er blevet for store og for ufleksible.... Jeres mangel på udvikling koster idag min viksomhed 10 timers ekstra arbejde om ugen...
Hej Stefan

Det er jeg naturligvis rigtig ked af at høre.
Det er ingen hemmelighed at vi opdaterede vores priser for et års tid siden med henblik på at have en mere passende prissætning af vores produkt.

Der bliver naturligvis lavet forbedringer, og vi ruller opdateringer med nye features hver uge. Vi kan selvsagt ikke nå at lave ændringer i grundlæggende kode fra uge til uge, hvorfor de større forslag som dette har en lang behandlingstid.

Så har vi heldigvis en af branchens største økosystemer, hvor partnere kan løse de behov der ikke kan løses direkte af vores applikation. Det er en model vi er meget glade for, så vi som udgangspunkt kan fokusere på de ting vi er gode til.

Lad mig endelig høre hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med.

Med venlig hilsen
Lauris Sørensen
Hej lauris

Jeg har 4 grundlæggende problemer..... skal jeg bare remse op her? de koster mig mange timer ugentligt....vi er selv programmører her og de ændringer der skal laves fra jeres side er så små ændringer at jeg simpelthen ikke køber den med at det tager lang tid...
Hej Stefan

Du skal være velkommen til at remse det op her, eller kontakte os på info@e-conomic.dk eller pr. telefon på 88 20 48 40.
Kanalen betyder ikke det store for mig, til gengæld vil jeg rigtig gerne have din feedback.

Mvh.
Lauris
Jeg antager at 2 af problemstillingerne de i dine seneste indlæg nævnte? og nummer 3 brødteksten?
Ja det er dem jeg lige har oprettet...

Brødtekst.... hvis land er DE skal brødtekst man har markeret som DE bruges... det kan ikke tage lang tid.

Hvorfor kun vise 200 fakturaer.. altså overload af systemet sker jo nok ikke hvis der blev vist en del flere...

Hvorfor skal man lave en ordre først for dernæst at lave en faktura, bare for at lageret kan vise hvad der er i ordre/faktura som endnu ikke er blevet bogført?

Og så det med Norge....her var jeg tvunget til at lave enndu en aftale med jer...... hvilket koster en masse tid da jeg skal ajourføre lager i den danske.... og oprette nye produkter osv i 2 aftaler...
Hej igen lauris... er det muligt at du klan give mig et kald i morgen.... jeg har nogle workaroumds jeg arbejder på for at kunne løse vores problemer pt...
For at vi kunne komme videre med vores problem på lageret tallet og at der ikke vises "i ordre", brugte vi i dag en del timer på at få economic til at oprette en ordre også. Dette fik vi at vide i chatten at man skulle gøre hvis tallet "i ordre" skulle fremgå af lageroversigten. Problemet med den løsning som I har selv har foreslået er bare at i det øjeblik man går fra at være en ordre til en igangværende faktura, så vil lageret ikke passe indtil man fakturerer..... så den løsning som I selv har foreslået vi chatten i går, er ikke brugbar.... til gengæld har vi bare tilføjet flere steps til at få sendt en faktura til kunden.
Hej Stefan

Tak til Lauris for at nævne vores e-conomic app @nt Text.

Jeg mener godt vi kan løse nogen af de udfordringer du har med @nt Text. http://anttext.com
Vi har både mulighed for sprog håndtering og ubegrænset skabeloner og meget mere da e-conomic brugere får adgang til fuld version (stand alone) produkt.  
Du er velkommen til at ringe til mig så kan vi tage en snak?

Venligste hilsner
Antonio - 2113 0603
Hej Stefan

Med den løsning er det ihvertfald en nødvendighed at ordren som minimum "Registreres som sendt" for at ordreantallet opdateres. Hvilket også er den grundlæggende argumentation for at der kan komme et antal i ordre, der sker en "endelig registrering" da ordren bliver sendt.
Denne funktionalitet sker ikke ved en kladdefaktura eller en ordre der endnu ikke er sendt, hvorfor ordreantallet ikke kan opdateres på disse parametre.

Mvh. Lauris
hej Lauris....
Vi registrerer den som sendt så ordreantallet vises men Buggen i jeres system er det led der er mellem at du laver den fra i ordre til en faktura.... hvis jeg laver en ordre om til en faktura og en time senere fakturerer den så vil der i den time være et forkert antal på lager. da den selvom den har været registreret som ordre der er sendt fjerner sig fra i ordre og ikke vil blive nedskrevet på lageret før jeg rent faktisk fakturerer den
Hej antonio..

Da mine virksomheder vokser og jeg vil blive tvunget ud at have momsnumre og fakturaserier i flere lande, er jeg alligevel tvunget ud iat have op til 10 aftaler med economic, og så vil det være unødvendigt med anttext.
Hej igen Stefan
Det er korrekt at den ikke fraskrives den faktiske lagerbeholdning før end du fakturerer. Medmindre du naturligvis vælger at levere ordren.
Lagerantallet påvirkes først når der i e-conomic er udskrevet en følgeseddel, som nævnt i denne vejledning:
http://wiki2.e-conomic.dk/lager/pakke-og-foelgesedler

Mvh. Lauris
Hej lauris..
Så den korrekte måde for at få vist det rigtige antal er at overføre ordre til levering og så til en faktura... vil lageret altid passe? Altså nu har vi lige lavet en ændring efter vejledning fra jeres chat, som ikke fungerer... ?
Hej Stefan

(Tilbud) -> Ordre -> Følgeseddel -> Faktura

Tilbud påvirker ikke lagerantal.

Ordren vil når den er sendt påføre antal "I ordre" og fjerne fra "til rådighed"

Følgesedlen vil når den bliver udskrevet levere varene og fjerne dem fra "På lager" men ikke bogføre noget finansielt.

Faktura vil afslutte flowet med at bogføre vareforbruget og fjerne denne værdi fra lageret.
Hej Stefan
Tak for din tilbagemelding. Antallet af e-conomic aftaler begrænser ikke din anvendelse af @nt Text. Går ud fra du skal fakturerer etc. fra alle aftaler og her vil du netop havde mulighed for at have de skabelon tekster klar for hver aftale uden at skulle copy paste mm.

Jeg kan evt. vise dig hvordan @nt Text fungerer generelt?
Hej igen

Jamen hvis jeg får flere aftaler så har jo ikke brug for det, da jeg så kan gemme den ene brødtekst jeg skal bruge i hver aftale.... men hvis det ikke bliver aktuelt så skal jeg nok kontakte dig.
Hej igen Lauris
Sidder nu og prøver at lave den om til levering inden den, men har lidt problemer med at finde det passende til API, kan du hjælp her?
Hej Stefan
Du skal være hjertens velkommen og jeg giver dig også gerne en intro i hvis du nu kunne finde på at skulle anvende tekster i anden forbindelse som du også har adgang til i samme app. :-)
/Antonio

Hej Stefan og andre medkiggende kunder :)
Jeg er i gang med, at samle forslag sammen og her er et forslag som ligger på forum med i hvert fald 4 forskellige indlæg - det er forsat ikke blevet implementeret og det er ikke planlagt hvornår vi kan kigge på det.

Det giver stadig god mening, at der var flere og bedre muligheder for brødtekst opsætningen når der skal sendes ordre, tilbud, fakturaer og rykkere. Ja alt der egentlig sendes ud af e-conomic. 

Det skal dog stadig nævnes det ikke er et helt lige til område da vi også skal være varsomme således, at de rigtige mange mails som bliver sendt ud af systemet ikke går hen og bliver usikre eller lignende.


Jeg vil samle forslaget op på forum indlæg 9253 - det er det indlæg som ligger med flest stemmer og derfor bedst afspejler efterspørgslen på dette forslag-
Jeg vil i tillæg nævne, at hvis i ikke kan trække tålmodigheden længere - forståeligt i og med dette ikke er blevet prioriteret de seneste par år. 
Så har vi en god app partner ved navn Ant Text som også tidligere er blevet nævnet i denne tråd.

Ant text har lavet en integration til e-conomic som netop giver udvidet og flere lækre muligheder for mail tekster i afsendelse af e-conomic dokumenter. 
Det giver også den mulighed, at i kan få jeres egen e-mail adresse som afsender og ikke vores generelle (post@e-conomic.com)  Hvis i vil høre nærmere omkring denne løsning, må i endelig hive fat i Ant Text.

Vi har også en anden god app partner som har lavet en integration der giver flere muligheder for brødtekster og egen e-mail adresse som afsender. Det er ITN Vision - så er der i hvert fald 2 eksterne muligheder for, at i kan få flere muligheder med det samme. 

Jeg går forsat videre med forslaget omkring bedre og flere muligheder for flere brødtekster og en bedre måde, at håndtere det på.
Jeg lukker dette indlæg som en "KOPI" af det andet indlæg således, at vi samler det hele og den fremtidige kommunikation på det indlæg. http://forum.e-conomic.dk/9253 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)