Allerede eksisterende ordre

0
Når man opretter en ordre til en kunde, og denne kunde allerede har en gammel ordre, f.eks. en restordre, liggende - så vil det være en super hjælpsom funktion, hvis e-conomic kunne indikere dette med en popup eller lign.
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Qabi

Tak for din henvendelse og dit forslag.

Jeg kan sagtens følge dig I at det kunne være hensigtsmæssigt i visse sammenhænge, at blive gjort opmærksom på at der er eksisterende ordrer.

Imidlertidig har vi dog kolonnen "I ordre" samt menupunktet "Ordrer" som efter hensigten skal ajourføres, hvilket som udgangspunkt vil sikre at du ikke ender i en situation hvor der bliver oprettet dobbelte ordrer.

En decideret pop-up med denne advarsel, vil som udgangspunkt være et stort irritationsmoment for brugere der bevidst har valgt at oprette flere ordrer til denne kunde, og ville stritte imod den funktionalitet vi har til at samle flere ordrer på én faktura.

På baggrund af ovenstående, føler jeg ikke at dette forslag vil være en uagtet forbedring, og jeg vil derfor afvise det i denne omgang.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)
Det kunne jo bare laves så det kunne slåes til/fra som man ønsker :)

Alternativt kunne det samme gøres når man overfører ordrer til levering: en popup der siger at der er andre ordre for samme kunde, og om de måske skal leveres med ved samme lejlighed :)

Et system som e-conomic burde efter min mening i højere grad prøve at afhjælpe kompleksiteten i hverdagen, og være med ti lat forhindre fejl.

Et andet eksempel er den manglende mulighed for at ligge minus-antal på en ordre. Når vi f.eks. får en vare retur som ønskes byttet, ville det være en kæmpe fordel at både returen, og den der skal sendes er registreret i systemet. Dermed kan fakturering+kreditering ikke glemmes.