Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Markerings mulighed forsvundet

0
Hejsa

Det er pludselig ikke muligt markere, højre klikke og så kopiere et varenavn uden, at skulle åbne linjen i en igangværende faktura. Pilen er forsvundet og en hjælpeløs lille hånd kommer frem.

Jeg mangler den lille funktion rigtig meget. Kan den rettes tilbage?

Mvh

Anne
i Forslag » Andet af (220 points)
lukket af 🔒

1 Svar

Hej Anne

Mange tak for din mail :)
Jeg kan godt følge, at når du tidligere har haft denne funktion og den nu er væk, så er irriterende at du nu skal ind og åbne selve varelinjen.

Dette forslag har vi tidligere modtaget her på vores forum, du kan læse forslaget her. Som du også kan se af forslaget, så har vi valgt at tage dette med videre til vores forum møde, hvor det vil blive vurderet sammen med vores teknikkere.

Den lille hånd er nu ikke helt hjælpeløs i anden situation, det er nemlig nu muligt, at flytte rundt på dine fakturalinjer, nemt og hurtigt.

På baggrund af, at der er et lignende indlæg her på forum vil jeg lukke dette og du kan følge udviklingen via det andet.

Jeg vil endnu engang sige tak for dit indlæg og håber ovenstående falder i god jord smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)