Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre/følgeseddel/faktura

0

Hvorfor kan kan ikke lave de tre ting i én arbejdsgang? Det er spild af liv, at sidde og klikke sig halvvejs ihjel som det er nu.

Og notater på kunder ville være rart, hvis det stod i et lille vindue når man søgte på kunden eller lavede ordre/følgeseddel/faktura. -Igen skal man slide unødigt på musen frown

i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jeanette

Mange tak for dit indlæg smiley
I e-conomic vil det ikke være muligt at køre dette flow i en arbejdsgang. Vi har her valgt at det skal være funktionsopdelt, så de handlinger der skal laves i forbindelse med de arbejdsopgaver til sælgeren er lagt under salg og til lagermanden lagt under lager.
Da det i e-conomic i den forbindelse også er muligt at give særlige brugeradgange, så er disse to holdt adskilt i forhold til hvordan workflowet er hensigtsmæssigt i e-conomic.

At det er spild af liv er trist at høre, det er på ingen måde, det der er meningen med, at bruge e-conomic. Vi kigger i vores udvikling samlet på alle vores brugere og deres behov. I dette tilfælde benytter størstedelen af brugerne lagermodulet og det flow vi har nu og det kan være livsnødvendigt. Vi går derfor ikke ind og ændre på det.

I forhold til at noter er gemt inde under flere, så er der taget beslutning omkring dette på baggrund af, hvor mange der anvender noter og derfor er det de mest anvendelige ikoner der er fremme, så der dannes et bedre overblik.

Jeg ved ikke om du har hørt om vores Quicksearch. Med denne kan du næsten pakke musen væk og ved et tryk på punktum på tastaturet, kan du kommer hurtigt frem og tilbage i systemet, ved at søge på der hvor du vil hender, under de rammer der er indenfor funktion. F.eks. i den ovenstående situation kan du også hurtigt komme ind til noter uden, at skulle slide musen.

Jeg håber, at selvom dit ønske ikke vil blive implementeret, at du har fået en forklaring omend det ikke var det du håbede på. Håber derfor også, at du vil kunne bruge Quicksearch er du træt af musen, for det vil jeg give dig ret i, at man godt kan blive.

Endnu engang mange tak for dit forslag her på forum smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)
Hej,

Det er udemærket at det er funkionsopdelt, men større systemer som C5, er der mulighed for at trykke på én knap for at få en følgeseddel ud, når man står i ordrebilledet.

Jeres målgruppe taget i betragtning, er det ikke hensigtsmæssigt at lave funktionsopdelingen. Her er det ofte den samme person, der står for salg og lager, eller står for at få følgesedlen hen til lageret.

Når der i e-conomic netop er mulighed for at lave forskellige brugeradgange, ville det være i brugernes interesse at hele ordrebilledet (tilbud/ordre/følgeseddel/faktura) var i samme billede/modul, da man jo som bekendt ved forskellige brugeradgange ville have mulighed for at fjerne adgang til visse funktioner (f.eks. vil sælger kun se tilbud/ordre/faktura, hvor lagermedarbejder kan se følgeseddel-knappen, men ikke tilbud/ordre/faktura. Argumentet holder ikke. At systemet så er programmeret uhensigtsmæssigt ift. SMV'er (jeres målgruppe), er så en anden side af sagen.

Quicksearch er et værktøj jeg bruger meget, men netop i forbindelse med følgeseddel, fungerer det ikke. Der må man have fat i musen.

Noter i e-conomic er i sin nuværende form værdiløs for skønnet 99,5% af e-conomics brugere. Det kunne være meget anvendeligt, hvis det var synligt.

Med venlig hilsen,

Anders Ravn
Sælger/lagermand/bogholder/it-afdeling mv.
Hej Anders

Mange tak for dine input det er super fint at du skriver dem til mig.
Det er ikke denne måde vi tiltænkt arbejdsgangen i lagermodulet og derfor er det ikke noget vi vil gå ind og ændre på.

Endnu engang tak og du er altid velkommen til, at skrive en anden gang :)