Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Resultatopgørelse

0
Når jeg udskriver en resultatopgørelse pr. 30.11.14, så er der fejl i "År til dato" i "Året før" kolonnen - der bliver vist tal for perioden 01.01.13-31.01.13 og ikke 01.01.13-30.11.13, som ville være perioden der modsvarer perioden i 2014.

Hvori består fejlen - og hvordan løses den..?
i Spørgsmål » Andet af (330 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Susanne

Mange tak for dit indlæg smiley
Der er, som sådan ikke nogen fejl i resultatopgørelsen, det der er sket er, at logikken er ændret. Jeg har fundet dette tidligere indlæg, hvor du kan læse hvad og hvorfor det er ændret.

Som du også kan læse så har vi arbejdet videre med rapporten og den måde den arbejder på nu, vil blive tilbagekørt til det gamle, denne onsdag går alt efter planen.

Jeg vil sige dig mange tak for dit indlæg og håber du fik svar på det ønskede smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)