Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Den nye momsopgørelse

+2
Jeg orker ikke mere at kritisere Jeres test af nye tiltag. Foromtalen af den nye rapport lovede godt. Nu har jeg lige sammenlignet den nye rapport for juli kvartal med den gamle. Der er ikke bogført posteringer i det nævnte kvartal efter at momsangivelsen blev indgivet den 1. december.

Alligevel er tallene i de 2 angivelser ikke i overensstemmelse med hinanden og bl.a. momsgrundlaget for de enkelte salgskonti stemmer ikke med, hvad der faktisk er bogført på de pågældende konti.

Der er også forbedringer i rapporten, men så simpel en ting som at sammenligne den gamle og den nye rapport for den samme periode, må da være ret enkelt at finde ud af før man går i luften.

Hvis I vil vide mere, så er jeg på efterfølgende telefonnummer i morgen mellem kl. 09.00 og 11.00.

Tlf. 29615274
lukket med noten: Telefon dialog
i Forslag » Andet af (26.5k points)
lukket af

1 Svar

Hej Erik

Tak for en behagelig telefonsamtale.
Jeg hører nærmere fra dig, så vi i fællesskab kan kigge på disse specifikke tilfælde, og efterforske hvorvidt dette er en generel fejl.

Ser frem til at høre nærmere

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)