Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæft pdf

0
Hejsa

Jeg kunne godt tænke mig at vedhæfte mine salg og lev betingelser i mine tilbud osv. har været inde og søge i hjælpen og har gjordt det der stod med den bliver ikke vedhæftet.

 

mvh

 

Martin harms
i Spørgsmål » Andet af (180 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Martin

 

Tak for dit indlæg og det glimrende spørgsmål.

 

Jeg er glad for at høre at du har været i hjælpen, det er altid et godt tegn :) Med denne artikel kan jeg også godt forstå at du måske ikke fandt den i første omgang.
Den hedder noget så specifikt som Tilføj et dokument til tilbud/ordre/faktura, herfra kan du vedhæfte salgs og leveringsbetingelser på dine dokumenter du sender ud fra e-conomic.

 

Den manuelle sti hedder: Salg -> Opsætning -> Design og layout -> Skabeloner (ud for den aktuelle skabelonsamling) -> Indstillinger (f.eks. ud for Faktura) -> Tilføj dokument.

 

Bemærk at det her skal være et dokument fra billedarkivet der kan tilføjes. Billedarkivet finder du her:
Salg -> Opsætning -> Design og layout -> Andre muligheder -> Billedarkiv.

 

Jeg ser frem til at høre om dette har været et fyldestgørende svar, i forhold til at få løst dette smiley


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Spørgsmål af (35.0k points)
Hejsa

 

Har prøvet efter det du skriver men det kommer stadig ikke med ud :)
Spørgsmål af (180 points)