Ønske om mulighed for at kunne bogføre 'valgte' under Regnskab

+1
Hej e-conomic

Under Regnskab > Daglig >, kan man bogføre sine posteringer og i bogfør popup vælge et dato interval. Jeg synes det kunne være rart, hvis man bogføre udfra valgte (flueben).

Indrømmet, i langt de fleste tilfælde, så bogføre jeg alt i det foreslået dato interval. Men efter at vi er begyndt at bruge "Bilags-modulet", så sidder vi ofte med en postering i rækken, hvor vi venter på at posten kommer med vores bilag, som vi så kan scanne ind. Eller vi venter på et elektronisk system, der ikke har genereret faktura endnu og send det til os på e-mail. Derfor sidder vi nogen gange i den situation, at alt er posteret i e-conomic og banken er afstemt, alt passer - vi mangler bare nogle bilag.

Her kunne der være rart, at kunne bogføre alt ved valg af flueben og så lade nogle få står, hvor det eneste vi mangler er bilag. Når vi har dem, bum - så bliver de også bogført.

Hilsen
Henrik
i Forslag » Andet af (650 points)
lukket af
Hej Henrik  :)

Selvom det efterhånden er lidt siden du skrev her på vores forum, så vil jeg alligevel gøre din opmærksom på, at det er nu muligt at bogføre valgte posteringer i kassekladden.

Du gør det ved at hakke dine posteringer af ude til venstre og trykke på 'bogfør posteringer'.Mange tak for at byde ind her på vores forum og rigtig god jul
Bedre set end aldrig!
Det var det en lækker julegave :-)
Tak for det.
Det er jo det!
Det er altid godt når julegaverne falder i god smag ;)

1 Svar

Hej Henrik

Tusind tak for dit forslag og dit engagement i e-conomic.

Dette har været oppe og vende adskillige gange, og vi vil så gerne løse det! Det er dog en signifikant ændring, fordi den kommer til at kollidere med den eksisterende administrator funktion der findes lige nu i forhold til at godkende posteringer.

Til trods for ovenstående har vi foreslået i baghovedet, og håber at vi kan komme omkring at løse det ude i fremtiden.

I dit specifikke tilfælde vil du faktisk godt kunne bogføre posteringen og så tilføje bilaget senere, fra menupunktet: Regnskab -> Indscanning -> Ubehandlede.
Her kan du tilknytte bilag til bogførte posteringer.

Som nævnt har vi allerede forslaget til overvejelse (samme funktionalitet om ikke andet) i dette indlæg:
http://forum.e-conomic.dk/13884/godkende-enkelte-posteringer-i-en-kassekladde-ikke-via-dato
Jeg tillader mig derfor at lukke dette indlæg - du kan følge udviklingen i ovenstående tråd.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)