Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Drag and drop i ved "Overfør til kassekladde" i bankafstemningen.

0

Hej E-conomic.

Jeg tænkte på en Drag and drop zone til bilag når der bogføres fra bankafstemningen.

Jeg har lavet et fint billede så i kunne se min pointe

Så bilaget kommer på med det samme hvis man alligevel har det på computeren.

 

i Forslag » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Cfe

Mange tak for dit indlæg og det fine billedesmiley
Jeg kan godt se, at det ville være dejligt var så meget, som muligt samlet et sted.
Vi har her dog taget en beslutning om, at arbejdshandlingerne vil skulle deles op, så du først vil kunne tilknytte dine bilag, når de endeligt ligger inde i din kassekladde.
Herudover er der også et hastighedsaspekt vi har gået ind og kigget på. Hvis du ønsker de skal overføres, med tilknytninger så vil det tage længere tid, i forbindelse med, at datamængden vil være større.

Ideen den er god, dog vil det ikke på nuværende tidspunkt være en ændring vi vil foretage i e-conomic, når vi her også går ind og ser på de ressourcer vi ligger inde med i forhold til forbedringer i systemet.
Vi har hele tiden fokus på hvordan vi kan gøre arbejdshandlingerne bedre, så selvom dit forslag ikke bliver implementeret, så ved vi i hvert fald nu, at der er ønske omkring dette.

Endnu engang mange tak for dit forslag og for dit engagement her på forumsmiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)