Udvid feltet til rykkertekst

0
En kunde har brokket sig gevaldigt over at han ikke kan se mere en en brøgdel af den tekst han har forfattet til sine rykkere. Der er plads til 500 tegn, men der vises kune ca. 35.

Kunne teksten så også ombrydes jf. kasens bredde i skabelonen, så man kan se hvordan teksten kommer til at se ud på blanketten - vil han være helt ovenud lykkelig - (på det punkt i hvert fald :-) )
i Forslag » Andet af (430 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Asger

Mange tak for dit indlæg.smiley

Jeg kan sagtens følge, at det kan være irriterende, at der kun kan ses en mindre del af teksten. Jeg syntes derfor, at det er et rigtig godt forslag, ligeledes taget i betragtning af, at der er plads til at udvide felterne i rykkermodulet. Jeg vil derfor rigtig gerne tage dette forslag med videre til vores forum møde, så det kan vurderes med vores teknikere.  

I forhold til dit forslag omkring at tilpasse længden af tekstfeltet til rykkeren, så vil desværre ikke give mening for alle vores kunder, da denne kolonne kan tilpasses på rykker layoutet, så den ser ud netop, som du ønsker den. Ud fra denne betragtning og fordelingen af vores ressources, så vil jeg desværre ikke tage denne del af forslag med videre på selvom, at det vil give mening for dig.

Endnu en gang tak for dit forslag og engagement her på Forum. Jeg beklager, at jeg ikke kunne gøre dig ovenud lykkelig på dette punkt, men håber da, at en overvejelse om at udvide feltet også vil falde i god jord.smiley     


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Hej Randi

Camilla Jesswise har lukket mit indlæg og henviser til dette istedet.
Jeg kan se at i har udvidet feltet til at indtaste rykker teksten, og det er dejligt. Men hvorfor har i ikke gjord det ordentligt når i nu var igang.
Før kunne man se 35 tegn nu er der udvidet til 200. Men hvorfor har i ikke udvidet så man kan se alle 500 og lægge nogle linje skift ind?

Hilsen Jonas
Hej igen Asger

Så kan jeg glædeligt meddele, at dit forslag om et længere felt til rykker tekst er blevet en realitet i e-conomic. Så håber jeg, at din kunde bliver rigtig glad for det :).

Endnu en gang mange tak for dit forslag – vi sætter stor pris på jeres input!

Med venlig hilsen
Randi Birch Andersen
Hej Jonas

Mange tak for din tilbagemelding på det ny felt :).

På nuværende tidspunkt har vi udvidet feltet, men er selvfølgelig stadig interesseret i input i forhold til det. Så jeg vil meget gerne lade indlægget stå åbent og se, om vi får andre henvendelser på, at det kunne være rart med et endnu større felt så alle 500 tegn kan ses. I forhold til linje skift, så kan man selv trykke Enter, for at lave de linje skift man ønsker. E-conomic kan desværre ikke selv lave linje skift som på rykkeren, da de afhænger af det element teksten er i. Det element kan ændres, som man vil på layoutet, så derfor kan e-conomic ikke tage højde for dette felt da det kan ændres individuelt.

Tak for inputtet og dit engagement på forum :).

Med venlig hilsen
Randi Birch Andersen