Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rykker indbetaling i E-conomic sverige

0
Hej E-conomic

Jeg er stor fan af jeres FIK import i Danmark. Det fungere rigtig godt både til almindelige indbetalinger og ved rykker indbetalinger.

Det undre mig at i ikke har lavet samme system i sverige med den svenske variant af FIK (Bankgiro) så den kan håndtere rykkere. I har lavet en import funktion til standard betalinger, men jeres kundeservice har lige informeret mig om at i ikke kan håndtere rykkere via Bankgiro.

Det er da lidt mærkeligt da det vil kunne fungere på præcis samme principper som jeres FIK import af rykker indbetalinger. (udligning via kundenr)

Sverige er jo et vækstområde for jer så vil hermed anbefale jer at updatere jeres bankgiro import til også at kunne håndtere rykker indbetalinger.

Mvh

Rasmus
i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Rasmus

For nu er det ikke på tegnebrættet at lave yderligere til den svenske BGC import - når det så er sagt, så skal vi i forhold til de nye svenske journaler (hvis ikke du har set dem så prøv en ny svensk demo) til at bygge og implementere BGC import og derigennem skal vi overveje og implementere rykker delen.

Jeg har ikke set noget herpå tidligere, men hiver fat i vores svenske team for at høre hvordan og hvorledes dette fungerer og så tænker vi det selvfølgelig med ind.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)

Hej Rasmus 
Jeg er igang med, at rydde lidt op i nogle af vores tidligere indlæg og faldt her over dette.

Jeg er ikke helt sikker på om dette stadig er en udfordring eller om det er blevet løst i sin tid - vi har ihvertfald ikke opdateret indlægget. 
Det er også et andet standpunkt angående svensk e-conomic eftersom vi har meldt ud til vores svenske kunder, at e-conomic sverige lukker pr. 30. Juni 2018 så vil vi ikke arbejder videre med en evt. implementering hvis det forsat mangler.

Derfor vælger jeg, at fjerne tagget "overvejes" så det ikke er misvisende. 
Rigtig god dag og glædelig jul smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
ØHHHHHHH??????????

Vi har en aktiv svensk aftale og vi har INTET HØRT!!!!

Tak Andreas. Du har lige fået dråben til at flyde over. Vi begynder nu aktivt at søge en erstatning for e-conomic i alle lande.
Lukker i også i Norge??? eller hvad sker der med det? Vi får ingen informationer fra jer.
Hej

Der skulle været blive givet besked til samtlige kunder og hvordan det hænger sammen og hvad forløbet er.
Jeg er rigtig ærgerlig over, at jeg har fået dråben til, at flyde over. Det har bestemt ikke være min hensigt.
Du kan se nærmere omkring e-conomic Norge her https://www.e-conomic.no/e-conomic-norge-legges-ned

Det er dog først fra 30. juni 2018 så der er stadig god tid til, at finde den rette løsning og vi kommer også med endnu mere information.

Det skal siges, at det er meget nyt - information er sendt ud i denne uge og derfor lyder det meget mærkeligt, at du ikke er blevet informeret.
Har du evt. aftale numre det drejer sig om i sverige og norge?

Jeg håber, at du får en dejlig weekend
Vi har intet hørt i hverken sverige eller norge.

Vil du være venlig at sende os de info med det samme.

Aftalenr 329638 (sverige) + 329640 (norge)
Jeg har sendt den norske mail afsted til både jeres danske og norske info (den skulle være sendt afsted til den norske info mail i forvejen)
Vi har dog nogle kunder som har oplevet de er røget i spam desværre.

Jeg sørger for den svenske mail på mandag da jeg desværre ikke har adgang til den her fredag aften.
Har fået den norske - den røg direkte ind i indbakken. Og tjekker spam dagligt, så i har simpelthen ikke sendt den. Til info jeg er bestemt ikke den eneste som ikke vidste dette, men det er ved at spredes på nettet nu! Folk er chokerede...

Hvad gør i med i scannede bilag? Vi skal jo bruge dem til myndighederne flere år efter i lukker ned...
Hej Rasmus
Du må undskylde, at jeg ikke lige har fået opdateret indlægget herinde - men jeg ved, at du har været i dialog med os og fået eftersendt de manglende info mails.

I forhold til hvornår, hvordan og hvad der sker kan det læses på vores svenske og norske e-conomic.
Links -
Norsk:
https://www.e-conomic.no/e-conomic-norge-legges-ned
Svensk:
https://www.e-conomic.se/e-conomic-sverige-laggs-ner

De indscannede bilag kan eksporteres ud og derfra kan de gemmes i evt. dropbox eller måske i det regnskabsprogram i skifter til.

Rigtig god dag og godt nytår :-)

Med venlig hilsen
Andreas Polk