Tekst i forbindelse med udligning

0
Hej

Jeg skriver da jeg er uforstående over hvorfor man ikke kan se teksten på en postering i forbindelse med udligning af debitorer og kreditorer.

Når jeg skal udligne går jeg ind på "ny postering" vælger den rigtige debitor og går derefter over i fakturanr. her fremgår det ikke hvilken tekst jeg har skrevet hvilket kan give en del problemer når man har over 200 debitorer stående.

Vi bruger ikke jeres fakturasystem men har et andet program vi indlæser fra og derfor bruger vi heller ikke standart tekster.

Er der mulighed for at man kan få teksten frem??
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej LouiseNynne

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du arbejder med udligning i e-conomic, så er dette opbygget omkring det fakturanummer du har angivet ved oprettelse af fakturaen, derudover taget i betragtning, at du laver dine salgsfakturaer i e-conomic og det er derfor også udelukkende det angivne samt den tilhørende kunde eller leverandør den går ind og kigger på.
Funktionen er derfor også tænkt til, kun at kigge på det anførte fakturanummer og derfor er det vigtigt ved din import fra et andet system, at du her får angivet fakturanummeret, så du ikke skal sidde og gætte dig frem ud fra den tekst der ikke er der - det er den forholdsregel du vil skulle tage, når du ikke direkte arbejder, med det fulde salgs flow (fra faktura til indbetaling) i e-conomic.

Konklusionen på dette er derfor, at det ikke vil være muligt, at få tekstfeltet frem under udligningsvinduet.
Jeg vil sige dig mange tak for, at komme med forslag til dette og håber, at ovenstående giver dig en forklaring på hvorfor systemet gør, som det gør og hvad tanken bag er. smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)