forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Rapport med budgetsammenligning

0
Hej

Jeg mangler mulighed for at udskrive en rapport, hvor perioden sammenlignes med budgettal, men hvor perioden ikke nødvendigvis følger regnskabsåret.

Under resultatopgørelsen kunne man lave et rullevindue (ligesom under saldobalance), hvor man kan bestemme, hvad man gerne vil sammenligne med.

 

Mvh Anja
spurgt 30 Nov, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af ABN (480 points)
status opdateret 1 Dec, 2014 af Randi Birch Andersen

1 Svar

Hej Anja

Mange tak for dit indlæg smiley.

Jeg kan godt følge, at du gerne vil have denne mulighed for at sammenligne perioden med budgettal på tværs af regnskabsår. På nuværende tidspunkt kan dette alternativt gøres ved at trække den sammenligning i saldobalancen først i det ene år og derefter i det andet år, således vil du få den data du efterspørger og kan herefter sammenholde disse rapporter f.eks. i et Excelark. På baggrund af dette alternativ og en vurdering af de ressourcer vi har til rådighed, føler jeg ikke at udbyttet vil kunne stå mål med investeringen, hvorfor dette desværre ikke vil blive implementeret i systemet på nuværende tidspunkt.

Oplever vi, at der kommer en større efterspørgsel efter denne sammenligning af data på tværs af regnskabsår, så vil vi selvfølgelig gå ind og genoverveje dette.

Endnu engang mange tak for dit forslag og dit engagement her på Forum smiley.


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 1 Dec, 2014 Forslag af Randi Birch Andersen (2,900 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”