Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Varegruppe uden Lagertræk

+1
Hej.

 

vi har ved en fejl fået ændret en varegruppe uden lagertræk, til en varegruppe med lagertræk, og nu kan vi ikke ændre tilbage igen, dette kunne man selv ændre i det gamle economic, det kan vel ikke være rigtigt.?
i Spørgsmål » Andet af (350 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej O.K. Service

Mange tak for dit indlæg smiley
Det er korrekt, at du tidligere har kunne ændre en vares varegruppe når de under lager når de var med eller uden lagertræk.
I e-conomic er det sådan, at du nu godt kan ændre en varegruppe på en vare fra en varegruppe med lagertræk til en varegruppe med lagertræk og du kan også ændre dem fra en varegruppe uden lagertræk til med lagertræk. Det eneste du ikke kan er, at ændre fra en varegruppe med lagertræk til uden lagertræk. Dette er en mulighed vi har fjernet grundet vi ønsker, at mindske de risici der ligger i at vælge en vares varegruppe fra med lagertræk til uden lagertræk, da vi oplevede der var mange fejl omkring dette - så det er rent sikkerhedsforanstaltninger, der sikre dig, som kundes lager.

Det du kan gøre ønsker du, at denne varer skal være i en gruppe uden lagertræk igen er, at regulere den til nul via en lagerregulering, ændre nummeret på varen og efterfølgende spærre varen og oprette den på ny og kører videre med denne.

Jeg håber at ovenstående vil hjælpe dig så du får de korrekte varer med tilhørende varegrupper i dit kartotek. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)