Vedhæftet bilag på faktura til EAN nr.

+1
Jeg mangler at man kan vedhæfte bilag til fakturaen og sende til EAN nr. Pt kan man sende via mail så kunden kan se det men når man sender via EAN nr., som alle vores kunder har, så følger bilaget ikke med desværre.
lukket som en kopi af: Vedhæftninger til EAN-fakturaer
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af
Mine største kunder er i det offentlige, og det ville nemme min drift voldsomt om jeg kunne vedhæfte et bilag, når jeg sender en faktura i E-conomics til et EAN nr.
Er der nyt om hvornår denne mulighed er klar?

1 Svar

Hej HR2

Mange tak for dit indlæg smiley

Du har ret i, at bilag på nuværende tidspunkt desværre ikke kommer med når fakturaer sendes som EAN. Vi har tidligere modtaget forslag om dette fra kunder her på Forum, og vi er derfor opmærksomme på at dette er et ønske fra jeres side. På baggrund af det kan jeg give dig den gode nyhed, at dette ligger hos vores teknikere, og at de på nuværende tidspunkt arbejder på at løse dette.

Jeg kan endnu ikke give en konkret tidshorisont på hvornår det bliver implementeret.

Da der tidligere er oprettet indlæg på dette tillader jeg mig at lukke dette, og du vil derfor kunne følge udviklingen på det her.   

Endnu en gang tak for dit forslag. Vi sætter stor pris på, at du engagerer dig i vores Forum smiley


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)
Lyder godt at i tager hånd om det og jeg håber der sker noget hurtigt da det er ekstremt vigtigt for vores kunder at vi kan tilføje bilag. Jeg kan se på det link du har tilføjet som jeg kan følge, at det er over 1 år siden der blev skrevet sidst at i ville følge op så jeg håber i er meget tæt på en løsning.
Hej HR2
Mange tak for din tilbagemelding :).

Jeg kan sagtens forstå, at dette er vigtigt for dig og andre, hvilket også er grunden til, at det er blevet prioriteret.  

Du har ret i, at det link hvor sagen kan følges er af ældre dato, kan nu sige, at forslaget er prioriteret og taget videre til vores teknikere her den 17. november. Jeg kan som sagt desværre ikke give en tidshorisont, men der arbejdes på sagen.
Jeg håber at dette gav noget afklaring, og endnu engang mange tak for dit indlæg :).