Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




En kommende prisændring?

0
Hej,

Er det korrekt at der vil ske en fordobling af prisen for de lidt større kunder næste år?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

1 Svar

Hej nm,

Det er ikke korrekt nej. I april næste år vil der blive lanceret nye priser for eksisterende e-conomic kunder. Vi er i øjeblikket i gang med at ringe og informere om præcis hvordan priserne vil påvirke en række kunders aftaler.
 
Vi informerer ad flere omgange, så vi kan nå at få dialogen med alle vores kunder.

Alle kunder vil få information om hvordan de nye priser kommer til at se ud, samt kunne se hvad priserne vil betyde for netop deres aftale.

Mvh. Martin
Spørgsmål af (5.3k points)
Hej Martin

Kan du sige noget om hvad de nye priser er hvis det ikke er en fordobling og får man noget ekstra udover det man allerede har til den eksisterende pris?
Vil i ringe til samtlige 70.000 kunder/brugere?
Hvis I bruger 5 minutter på hver kunde, vil det tage ca. 5.800 timer, dvs. 3 mande-/kvindeår.
Hej nm,

Jeg kan ikke sige noget om hvordan din aftale bliver påvirket endnu og der går lidt tid inden vi har den helt generelle information klar til at komme på websitet.

Prisen kommer til at afhænge af hvilke moduler man bruger, hvor mange brugere man har oprettet, samt hvor mange posteringer man har.

Vi arbejder på at få en oversigt klar som du vil få gjort tilgængelig i din aftale, hvor det vil være tydeligt hvilke priser der ændrer sig. Det skal vi nok informere om så snart vi har den klar.

@ Erik Jensen
Nej vi kommer ikke til at ringe ud til alle kunder, men en delmængde. Alle vil få information pr. mail og via øvrige medier når vi er klar til det.

Mvh. Martin
Tænk hvis man brugte den tid på udvikling af lager modulet istedet. Ggg