Send kun til kontaktpersonen ved store virksomheder med Kreditor afd.

0
Hej Economic !

I mange sager med tilbuds arbejde i store koncerner med f.eks 30-40 forskellige kontaktpersoner samt efterfølgende ordre og faktura, ønsker jeg at når man laver et tilbud så går tilbudet/ordren kun til den kontaktperson man sætter på dette projekt og ikke alle de andre. Fjerner man flueben på hver kontakt er der ikke nogen der får dem.

Det burde være sådan at fakturamail er sat op til kun faktura ( kreditor afd. osv ) ikke nødvendigvis tilbud og ordre med mindre man sætter et flueben at de skal have den også.

Ved arbejde med større virksomheder, godkender ens kontaktperson tilbudet og man sender hermed en ordre til samme person og ber om et PO nummer fra virksomheden og når dette PO nummer er påført en faktura er kontaktpersonen i pricippet ude af billedet og Kreditor afd. får faktura med PO numret påført.

Kan man dette.... ja det bør man, så kommer man ikke ved en fejl til at sende tilbud og ordre til alle i virksomheden da man havde sat flueben ved alle kontaktpersoner blot for at have nem adgang. Og det at skulle slette dem altid på nær den ene kontaktperson man ønsker at sende det til, vil lette arbejdet rigtig meget.

 

Så Tak for at nogen vil kunne se det samme som mig.

 

Venlig hilsen

 

Jan Juul Hansen
spurgt 27 Nov, 2014 i Forslag » e-conomic generelt af Jan Juul Hansen (120 points)
status opdateret 1 Dec, 2014 af Lauris Sørensen

1 Svar

Hej Jan

 

Tusind tak for dit indlæg og din forespørgsel.

 

Jeg er faktisk sikker på at vi allerede kan løse en af de største hurdles i den udfordring du står med her. Der er 2 faktorer vi skal have styr på. Den kontaktperson du angiver på tilbud/ordrer skal påføres i feltet "Attention" - i kombination med at du under: Salg -> Opsætning -> Kundeopsætning IKKE har flueben i "Send altid til kundens e-mail adresse".

 

Så vil e-conomic sende til emailadressen på din attention person, altså den éne kontaktperson der er påført tilbud/ordre. Når du så kommer til fakturaen og har fået dit PO nummer, så "piller" du selvfølgelig bare attention personen af, ønsker du fortsat han fremgår som kontaktperson kan du påføre ham under "Deres reference". 

 

Jeg håber ovenstående har kastet lys over sagen og hjælper dig med at løse din udfordring. Jeg hører meget gerne om dette er tilstrækkeligt for dig. Indtil videre vil jeg markere indlægget med "implementeres ikke". I tilfælde af at du er dybt uenig og dette ikke virker for dig, så kan vi altid tage emnet til revision smiley


Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 1 Dec, 2014 Forslag af Lauris Sørensen (34,900 points)