Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Omsætningsstatistik baseret på feltet "Vor ref. 2"

0

Hej,

Jeg har på mine fakturaer, både en sælger og en fotograf på samme sag.

Sælger står som Vor ref. og fotograf som Vor ref. 2.

Ved beregning af løn/provision trækker jeg en omsætningsstatistik pr. medarbejder på betalte fakturaer.

Men man kan kun trække omsætningsstatistik via Vor ref. feltet.

Kunne man ikke sørge for at omsætningsstatistik også kunne baseres på Vor ref. 2. ?

Er nødt til at eksportere data og lave et excelark, hvor jeg så kan sortere på Vor ref.2 feltet for at beregne løn til fotografen. DET er lidt omstændigt...... :-)

 

Med venlig hilsen

 

Anders

 

i Spørgsmål » Andet af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anders

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du i din situation anvender vor ref. 2 til beregning af løn/provision, så er der ekstra arbejde i det, du ikke i e-conomic kan anvende denne til søgning i omsætningsstatistikken. Medarbejderen du søger på knytter sig til kun vores reference.

Vores reference 2, er derfor ikke oprettet til, at kunne beregne løn/provision ud fra og det vil desværre heller ikke blive en mulighed i e-conomic.

I forhold til provisionsberegning, så har vi en integrationspartner, der kan hjælpe dig med dette og gøre det lettere. Jeg har her linket til vores side, hvor du kan læse mere omkring vores partner og finde kontaktoplysninger.

Endnu en gang mange tak for dit spørgsmål smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (29.9k points)