Rykkergebyr vs. valuta

+1
Rykker funktionen kan ikke huske forskellige rykkergebyrer for hver valuta man bogfører fakturaer i. Så derfor skal man vælge rykker niveau, rykkergebyr, tekst osv. mange gange (tre rykkere x valuta man bruger).

Desuden skal man skrive teksten ind til rykker emails hver eneste gang, da der kun huskes en tekst, selvom man f.eks. bruger flere sprog. Det bliver også til en del skriven i længden.
i Forslag » Andet af (1.1k points)
status opdateret af
Jeg er også rigtigt ramt af ovenstående mangel.
Udover det er besværligt at rette frem og tilbage, så hæver det risikoen for at lave fejl.
Jeg er helt enig i at rykkerprogrammer er meget lidt anvendeligt når man har brug for at rykke på forskellige sprog i forskellige valutaer. Der er alt for mange fejlmuligheder !!

Jeg foreslår
 1. at alle de parametre man indtaster pr valuta pr kontoudtog/rykker1/rykker2/rykker3 fastholdes
 2. at der under design og layout bliver en rykkerskabelon for kontoudtog, for rykker 1, for rykker 2 samt for rykker 3. Alternativt at den tekst man indtaster fastholdes som nævnt under punkt 1

Hvis ovennævnte 2 punkter bliver laver, vil det desuden være muligt at køre rykning for alle valutaer på en gang - nej hvor ville det blive godt og eliminere mange fejlmuligheder  !!

Hilsen Susan

2 Svar

Hej qabi

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du har kunder med flere forskellige valutaer, så er det korrekt, at du i e-conomic vil skulle være mere opmærksom i forhold til, når du vælger anden valuta og har udfyldt gebyr. Den vil fortsat arbejde med det anførte gebyr (f.eks. har du anført 100 og ændre valuta til EUR, så vil den se det, som 100 EUR.
Herunder gælder også de tekster du sætter op, på selve ryggeren da de heller ikke vil blive oversat og du derfor manuet også vil herund og skulle ændre dem.

Denne del vil jeg meget gerne tage med videre til vores prioriteringsmøde, så vil vores teknikkere gå med ind og vurdere forslaget i forhold til, om det vil kunne lade sig gøre i forhold til kompleksiteten og om vi på nuværende tidspunkt har de fornødne ressourcer.

I forhold til dit ønske, om mere sprog ved afsendelse af mails, så vil det fortsat være udfordringer ved udviklingen og vores knappe ressourcer i forhold til, det udbytte vi vil kunne generere for de kunder som har brug for funktionen, det vil desværre heller ikke i denn omgang blive implementeret.

Jeg vil under alle omstændigheder sige mange tak for dit indlæg. Jeg vil opdatere dette indlæg, når vi har haft rykkergebyr vs. valuta oppe, at vende på vores møde smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)
Ærgerligt at I ikke kan finde ressorucer til at forbedre e-conomic med sprog og valuta. Med 70.000 betalende danske brugere, skulle man ellers mene at der godt kunne laves lidt substantielt nyt en gang i mellem. Vi er næppe de enste der sælger til kunder med flere sprog og valutaer.

Jeg mener det konstruktivt når jeg siger, at e-conomic fremstår som en platform der "hænger fast" og ikke følger med tiden. Jeg er uddyber naturligvis gerne mine synspunkter, om I måtte ønske det.

Hej

 

Endnu engang tak for forslaget om optimering af rykkermodulet med brug ved forskellige valutaer.

 

Rykkermodulet i e-conomic har vi haft oppe og vende i flere omgange siden dette indlæg og der er flere forbedringer som kunne laves. Dog må vi erkende, at det ikke i forhold til håndtering af forskellige valutaer har været et fokuspunkt og heller ikke er det i den udviklingsplan, som ligger for nu.

Derfor sætter jeg dette indlæg til “implementeres ikke”.

 

Dog har vi fortsat et ønske om, at forbedre rykkerfunktionerne på et tidspunkt, men kan desværre ikke sige noget om hvornår eller med sikkerhed sige, at det kommer til at ske. Den afklaring skylder vi trods alt også selvom svaret kommer meget sent. undskyld for det.


Jeg håber, at der forståelse for dette og om ikke andet, at det giver den manglende afklaring.


Med venlig hilsen

Rune Troels Larsen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (1.7k points)