Advarsel ved konvertering til faktura

0
Hvis man står på en ordrebekræftelse, og ved en fejl kommer til at trykke på knappen "konvertér til faktura", så er der bare no way back. Ordrebekræftelsen er væk, og skal laves påny.

Det kunne være ønskeligt enten med en "fortryd-knap" som sletter fakturaen og hopper tilbage på ordrebekræftelsen eller en advarsel i retning af "Er du sikker på, at du vil konvertere til faktura - dette medfører, at ordrebekræftelsen slettes!".
i Forslag » Andet af (170 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej kjn

Mange tak for dit indlæg smiley.

Jeg kan sagtens se problematikken i, at der ikke er nogen advarsel, når du er ved at foretage en handling som ikke kan fortrydes, som det ellers er tilfældet i resten af e-conomic.
Det er derfor en rigtig god ide med en advarsel eller en fortryd funktion, som jeg meget gerne vil tage med videre til vores forum møde, så det kan vurderes sammen med vores teknikkere.

Endnu en gang tak for dit forslag og engagement på Forum. Jeg vil opdatere dette indlæg, når vi har haft forslaget oppe og vende på vores møde smiley.    


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)

Hej Kjn

 

Endnu en gang mange tak for dit forslag smiley.

 

Vi har haft det oppe til vores forummøde med teknikkerne og vurderet omfanget af det. I denne vurdering har vi set på, at det kan være til gene for kunder, der konverterer mange ordrer til fakturaer hver eneste dag. De vil få et ekstra klik/ en ekstra forstyrrelse hver gang de skal gøre dette.

 

Derudover har vi taget højde for, at det er muligheder at genfinde ordren, hvis det er en meget lang en der ikke let kan genooprettes. Hvis ordren er sendt til kunden, så kan den genfindes i Salg > Arkiv, hvis den ikke er, så kan den, så længe den ligger som en faktura stadig genskabes  som en ordre. Fakturaen kan bogføres og sendes, for når den er det, så kan den i Salg > Arkiv krediteres ved at kopieres og vendes og så kopieres som en ordre - derved er den tilbage som en ordre.

 

På trods af at dette er en omstændig procedure, mener vi, at det bør tages i betragtning, at dette forhåbentlig blot sker så sjældent, at det opvejer, at skulle godkende konverteringen til en faktura hver eneste gang. Vi vil derfor ikke implementere dette forslag på baggrund af denne opvejning, men håber du kan bruge det lille fif med at få den tilbage gennem Arkiv, hvis det skulle ske igen med en større ordre.

 

Du skal have tusinde tak for dit engagement i at forbedre e-conomic, det sætter vi stor pris på! 


Med venlig hilsen

Randi Birch Andersen

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (2.9k points)