Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vis kunder med 0 omsætning

0
Hej

Under omsætningsstatistik, ville det ville være en stor hjælp, hvis man kunne få lov til at vise de kunder, der har haft 0 i omsætning i den givne periode. Som det er nu, kan man kun få lov at vise kunder MED omsætning.

Og hvor ville det dog være skønt om man kunne koble kundeomsætning og geografi (eks. postnumre).

Det er ret vigtig salgsinformation at kunne trække ud om sine kunder for at kunne se:

1. Hvilke kunder har IKKE købt i den pågældende periode?

2. I hvilke områder er man godt/dårligt dækket ind salgsmæssigt?

Er det noget I kunne tænke jer at gøre noget ved?
i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mill & Morfar

Mange tak for dit indlæg smiley
Når du anvender omsætningsstatistikken i e-conomic, så er denne bygget op omkring, kun at vise den aktuelle omsætning og derfor ikke fremkomme med kunder der ingen omsætning har haft.

I forhold til, at bruge denne rapport så er den meget brugervenlig og enkelt overblik, set i forhold til hvordan største delen af dig, som kunde anvender denne rapport. Jeg kan godt forstå, at i din situation der vil den kræve nogle ydeligere data og det er altid ærgerligt, når du i den forbindelse ikke vil kunne bruge den, som du ønsker. Det er årsagen til, at rapport giver de informationer den gør og det vil der på nuværende tidspunkt ikke blive ændret på.

Ønsker du en mere specificeret rapport, til specifikt at kunne gå ind og analysere dit salg, så vil du skulle anvende, en af vores CRM-integrationer eller vores anden integrations partner 123 report.

Jeg håber, at du vil kunne bruge en af mine ovenstående løsningsforslag.

Endnu engang mange tak for dit forslag smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)