Oprettelse af salgsfaktura på laptop

0
Jeg har tidligere klaget over, at "Fakturahovedet" i kassekladden fylder alt for meget, når der skal bogføres fra indscannede købsfakturaer. Det levner ingen plads til at "rulle" i det indscannede bilag.

Nu oplever jeg nøjagtig det samme, når der oprettes en salgsfaktura på en laptop. Der svines simpelhen med pladsen til stamoplysningerne, medens der ingen bevægelsesfrihed er i bunden af billedet, hvor det væsentlige foregår.

Slip nu det "fine" design/layout og giv os et ordentligt værktøj, der er til at arbejde i.
i Forslag » Andet af (25.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Erik

Vi har en rigtig god app - der kan registrerer salgsordre for efetrfølgende, at indlæse ordren i e-conomic.

Funktionerne i app´en er udover oprettelse af salgsordre, oprettelse af debitor, og mulighed for oprettelse af kreditnota ligeledes sendes en ordrebekræftelse til kunden, hvis man ønsker det.

Denne salgs app fungerer fint i et browser billede.

app´en kan udbygges med mulighed for at sende til eksternt lagerhotel, hvia man har sine varer opbevaret der for pluk.

Har du lyst til at prøve den så ring til os 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

Så får vi en snak.

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
Forslag af (18k points)
Hej Erik

Tak for dit indlæg og din feedback. Det er selvsagt vigtigt for os at vide hvordan brugeroplevelsen er af e-conomic fra vores slutbrugeres perspektiv. Derfor sætter jeg stor pris på indlæg som dette.

Vi har naturligvis gjort vores ypperste for at finde den perfekte balance mellem funktionalitet, brugervenlighed og design. Herunder har synlighed på de væsentligste funktioner særligt været i højsædet, og vi har så vidt muligt "gemt" de mere sjældent anvendte funktioner lidt væk.

Det betyder også at sådan noget som "fakturahovedet" i salgsfakturaer er ganske fremtrædende, eftersom det er her vi konfigurerer hvem og hvor fakturaen skal sendes afsted til. Samt at få påført de korrekte referencer mv. På bærbare computere med relativt lave skærmopløsninger kan vi indiemellem ende i nogle størrelsesforhold der er uhensigtsmæssige, det medgiver jeg gerne. Det er dog vanskeligt at skalere

Dette er noget jeg vil notere mig i forhold til den feedback vi løbende modtager på det "nye" design, og til de beslutningstagere der arbejder med dette. Indlægget her tagger jeg som "implementeres ikke" da feedback på vores nye design ikke er en feature request vi kan udvikle fra en dag til en anden, men er en løbende proces vi konstant arbejder med.

Slutteligt vil jeg anbefale at du ved alle mulige lejligheder arbejder på en ekstern skærm med en højere opløsning, der naturligvis tilbyder væsentligt bedre overblik i alle aspekter af applikationen.

Med venlig hilsen

Lauris Sørensen

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (34.9k points)