Informizely customer feedback surveys

Synlighed og valg af fakturanummer

+1

Hej

Som jeg tidligere har skrevet her i dette forum så er brugervenlig og "getting things done" (correctly) det allervigtigste for brugere af jeres system.

Vi har en udfordring i at vi opretter faktura i et andet system i de skal så overføres og bogføres i economic.

Fakturanumre skal selvfølge matche hinanden i de to systemer, og deri ligger udfordringen.

Vi overfører kunder og faktura vha jeres API og vores bogholderi skal så checke faktura i economic og bogføre dem.

Problemet er at man kan ikke se hvilket nummer fakturaen vil blive bogført som, før det er for sent og den er bogført, hvilket er rigtig skidt.

Foreslag 1 :

- Når man har trykket på "Book and send" og får dialogboksen op, der bør der stå hvilket fakturanummer den vil få. Så kan man nå at annullere inden det er for sent.

 

Foreslag 2 :

En endnu bedre ide vil være at brugerne (eventuelt kun udvalgte brugere) i denne dialogboks vil kunne ændre fakturanummeret til et andet (som selvfølgelig ikke er brugt i forvejen) 

 

Man kan som bekendt via API sætte fakturanummeret når man bogfører, men det kan bare ikke bruges i vores situation, da vi vil have en bogholder ind over og checke alt er korrekt inden, der bogføres.

 

Jeg håber, I vil kigge på det, da det vil være en stor hjælp for mange, og noget der har eksisteret i andre bogføringssystemer i mange år.

 

mvh Jesper Kiaer

i Forslag » Andet af (160 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jesper

 

Tak for dit indlæg og dit forslag.

 

Det lyder som om at I har nogle gode og sunde arbejdsgange ude hos jer. Når det kommer til regnskab, kan der ikke foretages for meget kontrol. 

 

Du nævner selv at grunden til at I ikke bruger API'et til at køre hele flowet igennem, er fordi at I ønsker at jeres bogholder kontrollerer at det hele nu også er korrekt. I sammenhæng med dette vil jeg så klart anbefale at hun ligeledes kontrollerer fakturanummeret. 
Du vil kunne se hvilket fakturanummer den pågældende faktura bliver bogført med inde på selve fakturaen således:

 

Muligheden for at vælge næste fakturanummer findes egentlig allerede under: Alle indstillinger -> Kategorier og Enheder -> Nummerserier. Dette er naturligvis ikke så intuitivt som hvis du havde muligheden for at rette det i afsendelsesøjeblikket, på den andne side mindsker/fjerner det så risikoen for at lave "huller" i din fakturanummerserie.

 

På baggrund af ovenstående vil vi på nuværende tidspunkt ikke gå videre med dette forslag i forhold til at implementere denne funktion. Jeg håber at dette svar trods alt har været med til at kaste lys over sagen i forhold til dine muligheder med videre.

 

Lad mig høre dine tanker herom smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)