Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forfaldne fakturaer

+1
På forsiden kan man se forfaldne fakturaer 0-15 dage, hvilket er rigtig praktisk. Det ville dog også være rigtig praktisk hvis man herfra kunne klikke på "Send rykker", så kun de forfaldne fakturaer kom frem på en samlet liste ligegyldigt om det var rykker 1, 2 eller 3.

Det vil være en smart feature.

Mvh

Megamedia
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Megamedia

Mange tak for dit indlæg smiley
Jeg vil give dig ret i, at så meget der vil kunne blive samlet i hjemfanen giver et hurtigt godt overblik, vi sørger derfor også for at tage din, som kundes mening med og det er også på sigt meningen, at hjemfanen vil skulle kunne udvikles.

Når vi kigger på dit forslag, er der dog forhold og arbejdsgange, der skal tages i betragtning og det vil kræve en stor omstruktureringen i forbindelse med rykkeropsætningen går vi ind og laver en direkte oprettelse af rykker.
Det vi evt. ville kunne gøre er at lave en link knap direkte over til rykkermodulet, ser vi at der kommer en større efterspørgsel efter netop dette. Så det herovre fra vil kunne oprettes rykker, som hidtil. Det vil ikke på nuværende tidspunkt blive en mulighed, at den manuelt vil kunne oprette rykkerne på en samlet liste.
Det er vigtigt, at du forsat har føling med den rykker du sidder og opretter og derfor har vi valgt at den vil skulle oprettes over under salg fanen og oversigten vil blot give dig et samlet billede af, hvad du har udestående hos dine kunder. 

Jeg vil sige dig mange tak for dit forslag og selvom det ikke bliver implementeret så har det givet os et peg om hvad der ønskes af dig, som kunde smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Camilla Jesswein</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (29.9k points)